Tudor, de la Fly Project, la sosurile picante ale lui Măruță

La Măruță, Tudor de la Fly Project a acceptat provocarea sosurilor picante, deși a mărturisit și el amuzat că nu știe exact de ce a făcut asta.

Gallery

​A pronunțat nume precum Andreea, colega lui, sau Andi Constantin, care  îi e și vecin, dar nu a dat mai multe detalii și a mâncat picant. A spus însă niște defecte - sau ce consideră a fi defecte ale soției, lucruri pe care încearcă de mult să le schimbe și nu reușește:

Ipohondră, neascultătoare, deși ăsta nu știu dacă e un defect, că uneori nu m-a ascultat și a fost bine și hai să le lăsăm pe acestea două.

Anamaria Ionescu are 38 de ani și este căsătorită cu Tudor Ionescu, solistul trupei Fly Project. Cei doi formează un cuplu de 19 ani și s-au cunoscut pe vremea când aceasta era dansatoare în trupa artistului. Anamaria și Tudor au împreună o fiică, pe nume Ilinca.

Piesele băieților de la Fly Project au ajuns în toată lume. Chiar Cristiano Ronaldo s-a filmat când a dansat pe piesa „Toca Toca”, imediat după ce, împreună cu colegii de la Real Madrid, a câștigat al doilea trofeu UEFA Champions League.

Fotbalistul portughez nu este singurul care dansează pe muzica băieților de la Fly Project. Gianluca Vacchi, un cunoscut om de afaceri din Italia, a devenit faimos în urma filmulețelor de pe contul său de Instagram, în care dansează alături de frumoasa lui soție. Într-unul din filmulețele postate pe rețeaua de socializare, Gianluca dansează pe alt hit trupei Fly Project, „Musica”.

FOTO: CAPTURĂ PRO TV/ FACEBOOK/ INSTAGRAM 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni