Pe 20 mai a început La Măruță concursul care vă trimite la EURO!

Mai sunt exact 28 de zile pâna când Romania va debuta la EURO 2024.

Primul meci este împotriva Ucrainei, iar echipa La Măruță are 2 bilete și un pachet complet cu transport și cazare pentru cei mai înfocați suporteri. Azi, pe 20 mai, a început concursul care vă va trimite la EURO. 

​Timp de două săptămâni, La Măruță oferă tuturor telespectatorilor o șansă grozavă: un concurs la capătul căruia doi fericiți câștigători vor putea să-și susțină echipa națională, direct de pe stadion.

Superpremiile includ cazare, transport și bilete la EURO pentru meciurile României din 17 iunie și respectiv 26 iunie 2024.

Participarea la concurs se face prin înscriere pe https://vreaulaeuro.protv.ro/, în perioada 7 mai - 23 mai 2024, iar cei interesați trebuie să încarce un video prin care își motivează dorința de a participa la concurs.


În perioada 20 -31 mai 2024, concursul se va desfășura live, în cadrul emisiunii La Măruță, sub forma unei rubrici dedicate, de tip quizz. Cei mai motivați suporteri se vor duela live, în cele două săptămâni de concurs chiar din platoul emisiunii, iar câștigarea quizz-urilor tematice îi va aduce pe cei mai norocoși mai aproape de premiu!

Vedeți competiția de azi atașata în VIDEO 

Câștigătorul de azi este Cătălin Ilie. 

FOTO: CAPTURĂ PRO TV

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni