• Emisiuni
  • La Măruță
  • Francisca a venit La Măruță după ce a fost cerută în căsătorie la Survivor All Stars și a arătat inelul adevărat și săculețul de orez

Francisca a venit La Măruță după ce a fost cerută în căsătorie la Survivor All Stars și a arătat inelul adevărat și săculețul de orez

Mai îndrăgostită și mai fericită ca niciodată, Francisca a venit La Măruță cu povești sincere.

Gallery

A arătat "inelul" de la Survivor și a povestit:

"Săculețul acesta a stat în seif. Să nu cumva să îl ia cineva de la hotel. Wow, revederea a fost așa... Știi că îți faci un mic plan în cap, dar în momentul respectiv, uiți. În momentul ăla uiți, nu mai contează, hai să trăim momentul. M-am bucurat să fim acolo. (...)"

"Părinții lui sunt oameni foarte frumoși, sunt o familie foarte frumoasă, cu valori foarte frumoase. Niște oameni care au mereu ceva frumos de spus."

Francisca a vorbit și legat de Zanni, căruia i-a transmis un mesaj:

"Zanni îi vorbea mamei Geta despre Naruto, că seamănă povestea lui cu povestea lui Naruto și eu am completat cu întrebarea și Naruto nu și-ar trăda niciodată prietenii, nu-i așa? Așa am simțit la acel moment. Bineînțeles că lucrurile se schimbă, bineînțeles că suntem prieteni cu Zanni. Era bazat pe ce am adunat în sufletul meu până în acel moment. Eu sunt împăcată cu mine, chiar dacă am momentele  mele de scorpie, sunt un om bun. 

Francisca a arătat și inelul real, primit acasă după plecarea din Republica Dominicană. 

Da, mi-a oferit un inel acasă, acesta este. 

Vezi în Galeria foto din ediția Survivor All Stars în care TJ Miles a cerut-o pe Francisca de soție 

Francisca a arătat și inelul real, primit acasă după plecarea din Republica Dominicană. 

Da, mi-a oferit un inel acasă, acesta este. 

Vezi în Galeria foto din ediția Survivor All Stars în care TJ Miles a cerut-o pe Francisca de soție 

Franacisca și TJ Miles sunt de aproape doi ani împreună și sunt extrem de îndrăgostiți unul de celălalt.

Mai îndrăgostit ca niciodată, TJ a cerut-o în căsătorie pe frumoasa sa iubită la Survivor. Nu avea un inel și a promis că va cumpăra unul când vor ajunge în țară, dar a folosit singurul lucru pe care l-a deținut, dar care la Survivor e vital. E vorba de un sac de orez, în condițiile în care orezul a hrana de bază a concurenților. TJ Miles a povestit:

"Asta e tot ce am. Știu că o să vină un timp când o să fac exact cum trebuie, dar asta e tot ce am aici. Și vreau să dau tot ce am, pe viață! Vreau să fii soția mea! Vrei să fii soția mea? Te iubesc din tot sufletul meu! Te iubesc așa mult!"

FOTO: CAPTURĂ PRO TV 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni