• Emisiuni
  • La Măruță
  • Mădălina Ghenea: "Într-un moment greu merg la mănăstire. Am mai vorbit despre asta. Rugăciunea cred că e foarte importantă. "

Mădălina Ghenea: "Într-un moment greu merg la mănăstire. Am mai vorbit despre asta. Rugăciunea cred că e foarte importantă. "

Mădălina Ghenea a participat recent la un eveniment special unde a atras toate privirile cu o ținută impecabilă, extrem de elegantă și de sexy.

Gallery

​Vezi în Galeria Foto imagini speciale cu Mădălina Ghenea

De 23 de ani în industria frumuseții și a filmului, Mădălina Ghenea și-a început cariera la 14 ani și spune că și acum iubește la fel de mult ceea ce face. Se consideră norocoasă pentru asta și e recunoscătoare, iar pentru momentele dificile are soluții. 

Mădălina Ghenea: Într-un moment greu merg la mănăstire. Am mai vorbit despre asta. Rugăciunea cred că e foarte importantă. Momente de curățenie sufletească. Dacă alegem cu sufletul, vom găsi cu adevărat calea.


Mădălina Ghenea: Eu acasă am jucat șah cu tata, am învățat si joc șah și încă joc șah și joc șah și în viață. Câteodată drumul pare mai scurt, dar realizările nu sunt pe măsură. Da, fetița mea, Charlotte, joacă șah.

Fiica Mădălinei Ghenea are 7 ani  și seamănă tot mai mult cu frumoasa ei mamă.  Deși are o vârstă fragedă, vorbește deja patru limbi, iar de curând a adăugat olăritul în lista pasiunilor sale. Și, din ce spune cea care i-a dat viață, și șahul. 

FOTO: CAPTURĂ PRO TV/ INSTAGRAM 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni