• Emisiuni
  • La Măruță
  • "Tricolorul Andrei Burcă", surprins de sacoul purtat de Busu la Măruță în emisiune: " Suntem și nou supărați că nu am reușit cu Olanda"

"Tricolorul Andrei Burcă", surprins de sacoul purtat de Busu la Măruță în emisiune: " Suntem și nou supărați că nu am reușit cu Olanda"

Tricolorii ne-au făcut din nou să fim mândri că suntem români. Au luptat până în ultima secundă pentru fiecare minge și au reușit cea mai mare performanță de la vreun turneu final de Campionat European din istoria Naționalei.

Andrei Burcă, titular în toate cele patru partide disputate de România la EURO 2024 a intrat în direct La Măruță și a povestit despre experiența avută. 

 "Ne bucurăm că am oferit aceste emoții românilor, cred că duceam lipsă, în acelați timp suntem puțin supărați că nu am reușit s trecem de Olanda. Am văzut și la domnul Busu acel sacou și..."

Busu a purtat într-adevăr un sacoi portocaliu, așa cum se vede în poza de mai jos, iar portocaliul e culoarea echipei Olandei. Mai mult sau mai puțin amuzat, Busu a promis că îl dă jos. 

Vezi VIDEO atașat

Andrei Burcă este un fotbalist profesionist din România care joacă pe postul de Fundaș central (CB) pentru Al Okhdood. Burcă a fost primul „tricolor” care a ieșit să vorbească după înfrângere și a avut un mesaj de mulțumire adresat fanilor români. Aceștia au însoțit naționala și la Munchen, pentru optimea cu Olanda, și au dominat fondul sonor.

Burcă, unul dintre fundașii centrali titulari de la EURO2024 în naționala României, a jucat fundaș stânga din minutul 38 al partidei cu Olanda, după ce Vasile Mogoș a ieșit accidentat. A fost titular integralist în toate cele patru meciuri disputate de "tricolorii" lui Edi Iordănescu.

FOTO: CAPTURĂ PRO TV 

Share

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni