• Emisiuni
  • La Măruță
  • Sunt Anda Adam si Botezatu impreuna? Reactia neasteptata a cantaretei, cand reporterita ii pune o intrebare incomoda

Sunt Anda Adam si Botezatu impreuna? Reactia neasteptata a cantaretei, cand reporterita ii pune o intrebare incomoda

Sunt Anda Adam si Botezatu impreuna? Reactia neasteptata a cantaretei, cand reporterita ii pune o intrebare incomoda

Putini sunt cei care cred ca Anda Adam si Catalin Botezatu sunt impreuna, chiar si dupa sarutul pasional de pe scena Media Music Awards.

O noua blonda in viata lui Bote? Cel mai probabil nu, spun scepticii de serviciu. “Relatia lor este o facatura, o actiune de PR din care toata lumea are de castigat”, sustine jurnalistul Mircea N. Stoian.

Nici Oana Roman nu crede in povestea lor de iubire. “E o greseala de PR majora, asa ceva nu se face”, sustine Oana, siderata ca Anda Adam a aparut la un eveniment cu o rochie mov identica cu una purtata de Bianca Dragusanu cu alta ocazie.

Relatiile si problemele mele sunt doar ale mele. Sunt cuplat cu Anda Adam de dinainte sa fie Victor Slav, o cunosc  de foarte mult timp. E mai mult decat prietenie, mi-e foarte draga” a declarat Catalin Botezatu. “Nu am spus ca vreau sa fac un copil cu Anda Adam, nu am timp acum de copil” a explicat designerul.

Intrebata de reporterul emisiunii “La Maruta” daca relatia ei cu Bote e reala sau doar pentru publicitate, Anda a avut o reactie neasteptata: a raspuns la intrebare cu alta intrebare: “De ce crezi ca as face chestia doar pentru ochii presei?”, insinuand cu nu s-ar juca niciodata cu astfel de lucruri, doar de dragul de a se vedea in tabloide. ”Stiu ca se scriu multe, vrute, nevrute, viata merge mai departe, eu sunt fericita si multumita” a spus cantareata.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni