• Emisiuni
  • La Măruță
  • Antonia si Alex Velea nu si-au recunoscut relatia, dar fostul sot al artistei o da de gol: "Ei erau impreuna de mult timp"

Antonia si Alex Velea nu si-au recunoscut relatia, dar fostul sot al artistei o da de gol: "Ei erau impreuna de mult timp"

Antonia si Alex Velea nu si-au recunoscut relatia, dar fostul sot al artistei o da de gol: "Ei erau impreuna de mult timp"

Au trecut luni de cand in presa au aparut informatii despre o relatie intre Antonia si Alex Velea, insa cei doi au trecut totul sub tacere.

Acum, fostul sot Antoniei, Vincenzo Castellano, a decis sa faca lumina in cazul divortului de cantareata si sa puna capat zvonurilor care au inconjurat decizia lor de a se separa.

Italianul a acordat in exclusivitate un interviu "La Maruta", in care vorbeste despre motivele care au dus la divort, dar si despre cum a aflat de relatia pe care fosta lui sotie o are cu Velea.

Vincenzo a povestit ca el si Antonia urmeaza sa-si incheie casnicia oficial, la notar, in zilele urmatoare, dupa ce au stat despartiti mai bine de un an si a confirmat ca intr-adevar, cantareata si Alex Velea formeaza un cuplu.

"Eu stiam de la ea, adica am aflat inainte sa apara in presa, nu mai eram de mult impreuna, eram despartiti. Nu o sa-ti spun ce mi-a zis, dar mi-a confirmat. Bine, nu m-am dus eu sa-i intreb, nu simteam sa ma duc sa o intreb daca are o relatie cu cineva. Ea a venit la mine si eu am apreciat chestia asta. Mi s-a parut ciudat ca nu si-au recunoscut relatia, nu inteleg de ce face asta", a marturisit Vincenzo Castellano.

"Nu mai exista nimic intre noi in afara de copil", a continuat fostul sot al Antoniei. "Daca eu ma iubeam cu ea in momentul ala, faceam orice s-o iau inapoi, asa cum si ea putea sa faca. Eu sunt un om care nu are incredere in nimeni, mai ales intr-o femeie pe care o vedeam atat de rar", a mai afirmat acesta.

Cei doi reuseau sa se vada o data la trei luni, iar relatia s-a stins treptat. De dragul fetitei lor, Maya, Antonia si Vincenzo nu au desfacut pana acum actul care ii uneste in fata legii, insa el s-a intors acum in Romania special pentru a divorta.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni