• Emisiuni
  • La Măruță
  • Se vede sau nu se vede prin rochia transparenta? Test si din fata, si din spate cu Nicoleta Luciu. Maruta: "Esti ca la radiografie"

Se vede sau nu se vede prin rochia transparenta? Test si din fata, si din spate cu Nicoleta Luciu. Maruta: "Esti ca la radiografie"

Se vede sau nu se vede prin rochia transparenta? Test si din fata, si din spate cu Nicoleta Luciu. Maruta: "Esti ca la radiografie"

Nasa "de suflet" a Biancai Dragusanu a facut furori in platou "La Maruta".

Invitata sa vorbeasca despre ultimele neintelegeri dintre "finii" Bianca & Victor Slav si fostul iubit al roscatei, Catalin Botezatu, Nicoleta Luciu a reusit sa atraga atentia catre altceva.

Mitul perfectiunii ei a fost destramat. Cum arata in realitate corpul Antoniei - FOTO

Bruneta s-a imbracat din nou cu o rochie foarte transparenta, care nu avea cum sa treaca neobservata. "Esti ca la radiografie", a atentionat-o Catalin Maruta.

"Nu se vede nimic. Daca cineva vede ceva, il sponsorizez in urmatoarea luna cu ce vrea", a incercat Nicoleta Luciu sa se apere.





Nicoleta Luciu a avut o aparitie de neuitat si la nunta anului in Romania. Tinuta aleasa pentru eveniment a atras privirile tuturor:


 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni