• Emisiuni
  • La Măruță
  • Andra si Catalin Maruta, din nou nasi, la nunta lui Piedone Jr. Nasa, superba intr-o rochie decupata si decoltata

Andra si Catalin Maruta, din nou nasi, la nunta lui Piedone Jr. Nasa, superba intr-o rochie decupata si decoltata

Andra si Catalin Maruta, din nou nasi, la nunta lui Piedone Jr. Nasa, superba intr-o rochie decupata si decoltata

Dupa nunta lui Pepe cu Raluca Pastrama, Andra si Catalin Maruta au devenit din nou nasi cand i-au cununat pe Vlad, fiul cel mare al lui Cristian Piedone, primarul sectorului 4, si pe aleasa lui, Loredana.  



Evenimentul a emotionat-o profund pe Andra, care le-a transmis o urare proaspetilor insuratei si pe Facebook, unde a marturisit ca nunta i-a adus aminte de momentul in care a devenit sotia lui Catalin Maruta.



"Ziua cand devii parintele spiritual al unor tineri e la fel de emotionanta si de importanta ca atunci cand te casatoresti tu insuti. Ieri 5 octombrie, eu si Catalin am devenit nasii de cununie ai unui cuplu frumos, indragostit, romantic. Loredana, o fata frumoasa si desteapta, este proaspata sotie a lui Vlad... A fost o nunta superba, cand am lacrimat in timp ce zambeam, ma simteam ca dupa o ploaie pe timp insorit. Emotiile au fost pe masura evenimentului, iar nostalgia propriei mele cununii a fost imensa. Loredanei si lui Vlad le doresc sa descopere impreuna vesnicia, sa se iubeasca toata viata la fel ca pana acum. Ii vad cum se privesc si se adora - si astfel imi hranesc speranta ca dragostea adevarata chiar exista, n-a fost inventia unor poeti... Casa de piatra, dragii nostri, veti gasi intotdeauna in noi niste prieteni, mai intai de toate!",
a scris Andra pe reteaua de socializare.

Pentru cununia civila, Andra a ales o rochie neagra, pana la genunchi, cu un decolteu amplu care i-a pus in valoare bustul generos, in timp ce Maruta a optat pentru un costum negru, cu o cravata cu buline.

Prezentatorul emisiunii "La Maruta" le-a transmis si el ganduri bune mirilor: "Ii felicit din suflet si ma bucur pentru cei mai tineri fini ai nostri, Loredana si Vlad! El si-a gasit iubirea, pe Loredana, o fata al carui suflet frumos razbate dincolo de cuvinte sau gesturi".

La petrecerea care a urmat, Andra a fost si mai indrazneata, intr-o rochie cu umerii goi si cu un decolteu generos.


 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni