• Emisiuni
  • La Măruță
  • Tatuat din cap pana-n picioare, cu coarne si limba despicata. Invitatul lui Maruta a impartit familia Clejanilor in doua tabere

Tatuat din cap pana-n picioare, cu coarne si limba despicata. Invitatul lui Maruta a impartit familia Clejanilor in doua tabere

Tatuat din cap pana-n picioare, cu coarne si limba despicata. Invitatul lui Maruta a impartit familia Clejanilor in doua tabere

"La Maruta" e LIVE in fiecare zi, de luni pana vineri, de la 17:30, la ProTV!

Venezueleanul Emilio Gonzalez, caruia i se mai spune si "Diavolul pe pamant", si-a facut aparitia astazi "La Maruta".

Si mamele canta rap! :)) Clipul viral cu 1 milion de vizualizari intr-o singura saptamana - VIDEO

Gonzalez are in cap sase coarne, limba despicata si tatuaje pe tot corpul, iar cea mai mare placere a lui este sa fie suspendat de carlige prinse de piele.

La intrebarea lui Maruta, daca are sotie sau copii, venezueleanul de 37 de ani a dat un raspuns surprinzator. “Da, sigur ca da, sunt casatorit de 18 ani. Am doi fii, unul de 15, altul de 11 ani. Cel mare nu are inca tatuaje, o sa se hotarasca singur dupa ce ajunge la 18 ani”, a declarat el.

Modificarile corporale fac parte din ceea ce sunt. Vin dintr-o tara in care oamenii nu au mintea asa inchisa ca aici. romanii nu sunt inca obisnuiti cu asa ceva, dar e o comunitate foarte puternica”, a povestit Gonzalez, care a venit la Bucuresti pentru Conventia Internationala de Tatuaje.

Si cum Viorica din Clejani, invitata in acelasi timp la Maruta, a avut o curiozitate, cum se saruta el cu sotia lui, daca nu il deranjeaza implanturile sau piercingurile, Emilio Gonzalez i-a dat o replica pe masura si cam obraznica. “Cine e fiica ta? Daca vrei, o sarut, ca sa vezi cum este”, a raspuns el, fara sa stie ca fiica Vioricai este chiar Margherita, care statea langa el pe Happylica.



Daca Margherita nu a avut nicio problema cu invitatul lui Maruta, langa care a stat relaxata si zambitoare, mama ei nu a rezistat pana la final si a iesit din platou.

Cea mai TARE parodie dupa hitul "Sexy and I know it": 5 milioane de oameni au ras in hohote. VIDEO

Emilio Gonzalez spune ca e obisnuit cu astfel de reactii din partea oamenilor, dar ca el considera ca toti suntem egali in fata lui Dumnezeu. “Sunt credincios, sunt crestin, m-am casatorit in biserica. In fata lui Dumnezeu, toti suntem la fel”, a marturisit el.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni