• Emisiuni
  • La Măruță
  • Soferita care a innebunit internetul. La 91 de ani merge in baston, nu poarta ochelari, dar are curaj sa urce la volan

Soferita care a innebunit internetul. La 91 de ani merge in baston, nu poarta ochelari, dar are curaj sa urce la volan

Soferita care a innebunit internetul. La 91 de ani merge in baston, nu poarta ochelari, dar are curaj sa urce la volan

Venerabila doamna abia merge, dar se lauda ca experienta sa de 60 de ani in soferie o recomanda sa urce in continuare la volan.

Desi multi o considera un adevarat "pericol public", soferita sustine ca nu are nicio problema in a conduce masina. Face asta de 60 de ani, spune ea, asa ca totul merge ca pe roate.

Maria Dimitriu Villegas este campioana atat la volan, cat si in viata. Povestea ei este una impresionanta. Provine dintr-o familie buna, iar in copilarie l-a cunoscut pe Regele Mihai, care ii era companion de joaca.

Anii au trecut si doamna Dimitriu a ajuns prima femeie diplomat de cariera din Romania. S-a casatorit cu un diplomat columbian, insa dupa moartea sotului a revenit in Romania.

Acum, la 91 de ani, filmarea cu ea la volan a devenit viral pe internet si, cu toate ca exista carcotasi care o critica pentru acest lucru, Maria Dimitriu demonstreaza ca este o doamna intr-adevar remarcabila.



Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni