• Emisiuni
  • La Măruță
  • Surpriza de proportii pentru Maria Moldoveanu, mama-eroina de la Visuri la Cheie! Maruta ii indeplineste o dorinta in direct!

Surpriza de proportii pentru Maria Moldoveanu, mama-eroina de la Visuri la Cheie! Maruta ii indeplineste o dorinta in direct!

Surpriza de proportii pentru Maria Moldoveanu, mama-eroina de la Visuri la Cheie! Maruta ii indeplineste o dorinta in direct!

Viata i s-a schimbat profund dupa ce echipa Visuri la Cheie i-a propus sa ii refaca locuinta.

Mama a doua fetite pe care le creste singura, Ema si Jasmina, ea avea nevoie de tot sprijinul pentru a putea trai o viata normala, intr-un camin cu apa curenta si caldura. Cu ajutorul lui Maruta ea a dat mai departe sentimentul magic de a face o surpriza placuta: ea si-a dorit sa ii duca mamei ei o masina de spalat. Reactia batranei cand Maruta a sunat la usa a fost extraordinara!

Astazi, Maruta vrea sa ii faca o noua surpriza Mariei.

In emisiunea de astazi, in direct, ea va primi o veste care o va bucura enorm. Pentru ca este o mama care si-a sacrificat viata, a renuntat la cariera de sportiva si s-a mutat de la oras pentru binele copiilor ei, destinul ii arata acum ca are motive pentru a zambi, pentru a spera.

Simtiti emotia alaturi de Maria, astazi in “La Maruta”, de la 17:30.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni