• Emisiuni
  • La Măruță
  • Ramona Păuleanu vorbește după agonia trăită în spital: "Șase luni și jumătate a durat tot acest chin"

Ramona Păuleanu vorbește după agonia trăită în spital: "Șase luni și jumătate a durat tot acest chin"

Prezentatoarea Ramona Păuleanu a vorbit în exclusivitate în cadrul emisiunii "La Măruță" de astăzi despre drama prin care a trecut cu băiatul lui, Luca.

Prezentatoarea Ramona Păuleanu a născut gemenii prematur. Fetița ei, Alexandra a reușit să meargă mai rapid acasă, însă fratele ei, Luca a stat în spital 8 luni si jumătate.

Pot să zambesc din nou. Vă dau vești bune”, a început să spună Ramona Păuleanu.


“Am avut o sarcină dificilă și am născut la 29 de săptămâni. În toată prioada am stat doar în pat… Mă ridicam doar când trebuia să merg la doctor. (…) Am născut de urgență. Pe băiat l-am născut cu o suferință fetală. La un moment dat își revenise, avusese probleme cu respirația. Așa că a luat un tratament, i-a scăzut puternic imunitatea și apoi a luat o bacterie din spital. Apoi a putut respira doar cu ajutorul aparatelor. Șase luni și jumătate a durat tot acest chin. A fost un miracol de la medici și la Dumnezeu că și-a revenit”
, a mărturisit Ramona telespectatorilor.

Medicii încercau să îmi spună pe ocolite că procedura pentru plămânii lui Luca era destul de complicată, dar a depășit impasul și acum este bine!”

Prezentatoarea a mai povestit că și-a botezat băiețelul în spital. “Am zis să-l ajut cu acest botez. Nu m-am gândit nicio clipă că-l voi pierde. (…) Ne-am rugat foarte mult la Sfântul Luca. Din momentul în care i-am adus o cruciuliță, eu nefiind habotnică din fire, am observant că băiatul meu se face bine. Chiar a avut parte de o schimbare fulminantă. Începuse să fie tot mai bine, apoi l-am luat acasă. Nu spun doar eu c-a fost un miracol, ci și medicii”, a explicat Ramona în timpul emisiunii.

În momentul de față, Ramona are ambii copii acasă. “Și sora lui, Alexandra este foarte bine. Dar așa cum s-a văzut până acum, am decis să dau în judecată spitalul. E important ca justiția să îți spună cuvântul. Eu așa am considerat că trebuie să fac. Și am mai spus că demersal meu îi va ajuta și pe alți copii. Vreau ca părinții să fie atenți”, a semnalat prezentatoarea care a dat în judecată spitalul Filantropia și a cerut daune un milion de euro după ce bebelușul ei, Luca a contactat o bacterie din acest spital.

“Nu avea de unde să ia bacteria aceasta… Asta i s-a întâmplat din cauza spitalului. Trebuie luate măsuri, nu se poate așa ceva…”


Prezentatoare a mai spus că micuțul Luca a fost intubat și sedat așa că are fizic de recuperat. “Important este că nu a rămas cu sechele. Deocamdată nu stă în funduleț, dar este foarte activ. Se răsucește și dă din mânuțe! Nu ai zice că a trecut prin ce a trecut...”, a spus prezentatoarea Ramona Păuleanu.

Vezi mai multe în materialul video de mai sus.

Foto: Captură emisiune

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni