• Emisiuni
  • La Măruță
  • Elena Merișoreanu,despre trădările soțului: "Chiar cu colegele mele. M-am răzbunat și eu"

Elena Merișoreanu,despre trădările soțului: "Chiar cu colegele mele. M-am răzbunat și eu"

Elena Merișoreanu s-a născut în satul Paroșeni, în județul Hunedoara și a avut, după cum spune ea, o copilărie frumoasă, chiar dacă acasă nu avea curent electric. 

A ascultat pentru prima oară muzică la difuzorul de la primărie și visa încă de atunci să ajungă să cânte. La vârsta de 4 ani, Elenei i s-a arătat pentru prima oară în vis Iisus Hristos, iar de atunci solista a avut mai multe vise premonitorii.

"Fecioara Maria a coborît ochii și s-a uitat la mine și mi-a zâmbit. Mama zice: copil nebun!"
 
Fie că a fost visul din noaptea de Înviere sau privirea Sfintei Fecioare, fie că a fost vorba despre emoția simțită cînd a auzit prima oară o melodie de folclor la difuzorul primăriei ori vibrația sunetelor de la orga bisericii, un lucru e clar, divinitatea a aranjat astfel lucrurile încît Elena Merișoreanu să fie predestinată cântecului popular. Era adolescentă cînd a aflat că Ansamblul Ciocârlia va veni să cînte la ea în sat și a făcut tot posibilul să nu rateze spectacolul.
 
"M-am dus repede în cuibar, am luat ouă și m-am dus la alimentară și le-am vîndut. Dați-mi cît costă concertul. Am luat 10 ouă, dă-mi 4.50 lei să merg la concert!"
 
În ciuda dorințelor tatălui sau, tînără Elena și-a urmat visul de a deveni artista. Ajutată de directorul căminului cultural a plecat la Bucureșți cu trenul să dea concursul. Talentul i-a fost remarcat și a fost admisă, dar a avut un șoc atunci când a aflat că o condiție obligatorie pentru a face parte din ansamblu era să aibă 18 ani. Ea avea doar 16, așa că a mințit timp de 3 săptămîni că și-a uitat buletinul acasă pentru a nu fi dată afară.
 
Despre soțul ei spune că a fost un tată extraordinar și că i-a iertat...escapadele. 
 
"Eram și logodită când l-am cunoscut pe soțul meu. Eram cu unu Puiu, diplomat, mai mare decît mine cu 20 de ani. Am avut cumpene. Aveam 2 copii și am vrut să mă despart de el. Dacă ar fi să mă mai nasc o dată tot pe el l-aș lua, a fost de casă, și-a văzut de copii chiar dacă a mai avut aventuri.
 
Reporter: V-ați simțit înșelată vreodată?

Elena Merișoreanu: Vai! Cum dracu!? Chiar cu colegele mele! Era cântăreață cunoscută, frumoasă, nemăritată, eram prietene bune, ca două surori
 
A suferit cînd a aflat că prietena ei cea mai bună este amanta soțului ei, așa că s-a gândit să-i dea acesteia o lecție. A invitat-o la cină și a confruntat-o direct.

"Mă duc în bucătărie, iau un cuțitaș. Ascultă, fă, păi eu te-am considerat sora mea și tu... știu tot. Te tăi, te bag în sac și te arunc în gârlă! S-a ridicat și a zis " să zici mersi că am fost eu și n-a fost alta". Eu am avut grijă de el. Dacă era alta, ți-l lua de tot. Nici în ziua de azi nu i-am spus soțului meu. 

Reporter: El recunoaște?

Elena Merișoreanu: Nu. eu am fost cel mai cinstit bărbat. M-am mai răzbunat și eu. Nu știu, nu cred că el a simțit. Eu sînt prea deșteaptă. "

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni