• Emisiuni
  • La Măruță
  • Cătălin Măruță, la provocarea generațiilor! Eva și David l-au pus în dificultate

Cătălin Măruță, la provocarea generațiilor! Eva și David l-au pus în dificultate

Anii trec, tehnologia evoluează, iar generațiile își schimbă pasiunile, curiozitățile și modul de abordare al situațiilor. Astăzi, Cătălin Măruță a fost pus față în față cu cei doi copii ai lui, Eva și David, într-o confruntare de zile mari. Iată cum s-au descurcat!

Cătălin Măruță este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați prezentatori TV din România. Acesta nu doar că are o carieră uimitoare în mass-media, ci se bucură și de iubirea necondiționată a familiei sale. Alături de Andra, vedeta PROTV are doi copii absolut superbi: David și Eva. Aceștia au fost prezenți în platoul emisiunii și au acceptat să participe la o provocare amuzantă: confruntarea generațiilor.

Astfel, Cătălin a avut de răspuns mai multor întrebări specifice noii generații, iar David și Eva să recunoască melodii sau obiecte din tinerețea tatălui lor. După mai multe întrebări la care copiii au răspuns greșit, au avut parte de una la care, surprinzător, au știut răspunsul. Aceștia au avut de recunoscut un dispozitiv vechi de ascultare a muzicii, care funcționează pe casete. David a știut exact despre ce este vorba!

Mai mult decât atât, la final, Cătălin Măruță a trebuit să recunoască un băiat dintr-o fotografie. Acesta a spus clar despre cine a fost vorba: fiul lui Cristiano Ronaldo.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni