• Emisiuni
  • La Măruță
  • Mircea Bravo recunoaște că a fost un mire zgârcit: „Nu am filmat la nunta mea. E 3.000 de euro”

Mircea Bravo recunoaște că a fost un mire zgârcit: „Nu am filmat la nunta mea. E 3.000 de euro”

Mircea Bravo se pregătește de lansarea celui de-al doilea film, în care va juca rolul unui mire zgârcit, la un an și jumătate de când a îmbrăcat costumul de ginere. Actorul așteaptă cu nerăbdare premiera, fiind convins că va fi pe placul celor care detestă nunțile.

Mircea Bravo a venit în platoul emisiunii „La Măruță”, unde a recunoscut că, la nunta lui, nu a filmat nimic, deoarece prețul i s-a părut prea mare. Cu toate că este un eveniment la care s-a distrat și pe care nu regretă că l-a făcut, acestuia nu îi pare rău că nu are fotografii sau filmări.

„Sunt un om cam zgârcit, căruia nu îi plac nunțile. La filmul ăsta, aveam 80 de oameni în fiecare zi. În momentul în care venea mâncarea, fără să vreau, mă gândeam puțin la bani. De exemplu, la nunta mea, nu am filmat. 

Am zis la soția mea «Hai să nu filmăm, ca să ne concentrăm pe prezent și nu am filmat la nunta mea». E 3.000 de euro, Cătălin, 3.000 de euro, dar sunt și poze. Eu sunt mai pretențios, să se vadă bine, cu lumină bună”, a povestit creatorul de conținut. 

Mircea Bravo a avut o perioadă aglomerată, fiind prins între campanii, filmările din online și cele pentru film, motiv pentru care, a avut nevoie de o pauză. Prin urmare, a plecat în concediu, și-a reîncărcat bateriile și este gata pentru ceea ce va urma pe plan profesional. 

„Am fost în concediu, sunt normal la cap, cu bateriile pline. Foarte bine (n.r. cum e să fii însurat). Eu încă nu am văzut partea negativă, poate există, o să apară mai încolo, încă n-am văzut partea aia”, a mai spus acesta.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS


Sursa foto: Instagram I mirceabravo, captură video „La Măruță” 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni