• Emisiuni
  • La Măruță
  • "Leoaica" Cristina Bâtlan s-a logodit și a venit La Măruță cu inelul! Cine e cel de care s-a îndrăgostit

"Leoaica" Cristina Bâtlan s-a logodit și a venit La Măruță cu inelul! Cine e cel de care s-a îndrăgostit

"Leoaica" Cristina Bâtlan s-a logodit și a venit La Măruță cu inelul! Cine e cel de care s-a îndrăgostit

Deși recunoaște că programul foarte încărcat o sufocă, și-a făcut timp să vină La Măruță.

Asra după o sesiune foto, un interviu, o filmare în engleză și română, o vizită la companie și o ședință. Și toate până la jumătatea zilei. Relaxată, a povestit:

"Nu joc teatru, de asta e simplu pentru mine să fiu pe Social Media. După ce plec de la tine, am o întâlnire cu un antreprenor de la Imperiul Leilor. Am avut o altă întâlnire, în pauză am o mulțime de telefoane. (...) Nu prea mai am timp pentru mine, aștept un weekend să dorm două zile, să îmi revin. (...) Momentul meu e ceaiul meu pe care îl beau. (...) Luna asta a fost ceva năucitor(...) Pe deget am ceva, de asta nu mai am timp. Da, înseamnă logodnă. Dacă împarți timpul tău cu altă persoană, se reduce. Crește într-un fel, crește calitatea, dar scade ca timp. (...) De ziua mea a venit cererea. (...) Cred că în orice femeie există asta, te asociezi cu emoția, lași emoția, indiferent cât de tare ești.

Despre cel care a făcut-o să își schimbe viața, a povestit:

"Suntem de câteva luni împreună. Consider că am un feeling destul de bine dezvoltat și înțeleg cine sunt. Lucrează tot în domeniul afacerilor, e important să ai lângă tine un om care are același stil de viață. Mi-a scris pe Instagram, era interesat de pantofi, știa despre pantofi. Să vorbești despre pantofi cu talpă de talpă. Știa toate modelele și toate codurile. Acesta a fost startul, a durat luni de zile până ne-am întâlnit. (...)Toți oamenii au un interes, asta e clar. Dar când ai un interes, trebuie să te pregătești, să fii într-un rol, el nu era în niciun rol. (...) Te îndrăgostești când simti că se schimbă lucrurile în tine. E diferență de vârstă. E puțin mai în vârstă. Eu am 50, el are 60. (...) Băiatului meu i-a plăcut foarte mult."

​FOTO: LA MĂRUȚĂ

Share

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni