Alina Ceușan: "Finala Love Island are loc vineri, pe 10 noiembrie"

Alina Ceușan: "Finala Love Island are loc vineri, pe 10 noiembrie"

Alina Ceușan a intrat în direct La Măruță și, cu soare, cu zâmbet și cu frumusețe din Tenerife, a povestit despre ultima săptămână a primului sezon Love Island.

Gallery

​La Măruță, a povestit:

"Finala are loc vineri, pe 10 noiembrie, în acest moment avem patru cupluri, însă în finală ajungem cu trei cupluri. Există și un moment foarte important, urmează să vedeți pe Voyo că avem o surpriză pentru cuplurile noastre, cei dragi vin să îi viziteze după șase săptămâni petrecute la distanță, cred că de-abia așteaptă să îi întâlnească. Vin părinți, vin prieteni dragi și de abia aștept să le vedem reacțiile. (...) Noi avem un mare premiu pus la bătaie, 50 de mii de Euro și abia așteptăm să vedem cine îl primește. Publicul de acasă care voteză în aplicație are decizia în propriile mâini. Voi decideți cine pleacă acasă cu titlul de cuplul primului sezon și cu cei 50 de mii de Euro."

​Mai mult, Alina a completat:

"O să vă aducem și vouă un borcan de soare, dar deocamdată marea finală. (...) Nu îmi e dor de nimeni, suntem foarte prinși cu filmările, sinceră să fiu, când vine vorba de dorul de casă, încep să mă gândesc la lucrurile astea doar când suntem pe aeroport."

Finala Love Island România e aproape, iar cuplurile trebuie să demonstreze că au curajul de a forma relații puternice și de durată.

Love Island România – Mai fierbinte ca soarele!

FOTO: PRO TV/ INSTAGRAM ALINA CEUȘAN 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni