• Emisiuni
  • La Măruță
  • Imagini fabuloase de la nunta din Sibiu la care au participat aproape 1.000 de persoane. A costat 130.000 de euro

Imagini fabuloase de la nunta din Sibiu la care au participat aproape 1.000 de persoane. A costat 130.000 de euro

Nuntă ca în povești în Sibiu. Fiul interpretei de muzică populară Gabriela Nistor s-a însurat. Evenimentul la care au participat aproape 1.000 de persoane a costat nici mai mult, nici mai puțin de 130.000 de euro.

Gallery

Sărbătoare mare în familia Gabrielei Nistor, interpreta de muzică populară și-a însurat fiul. La marele eveniment au participat aproape 1.000 de persoane, iar soacra-mare a schimbat trei ținute.

Nuntă de 130.000 de euro în Sibiu

Cântăreața Gabriela Nistor este în culmea fericirii, fiul ei s-a însurat. A fost o nuntă de peste 130.000 de euro, cu aproape 1.000 de invitați și cu artiști de renume.

Interpreta de muzică populară a avut o apariție spectaculoasă la evenimentul care a ținut primele pagini ale tabloidelor în aceste zile, a schimbat trei ținute. Una avea inițialele copiilor pe falduri.

Cătălin Măruță a fost gazda acestui eveniment, iar Andra a făcut un show de zile mari alături de band-ul ei. Momentul tortului a fost cu adevărat special, căci a coborât din tavanul sălii de evenimente

Printre artiștii care au făcut senzație la nunta de 130.000 de euro s-au numărat nume celebre precum: Vladuta Lupau, Carmen Chindtris, Georgiana Vita si Formația Timișul , Codruta Rodean, Bogdan Cioranu, Dan Limbasan, Alina Baca și Adi Neamtu, Ramona Vita, Mihaela Petrovici, Petrica Miulescu Irimica , Puiu Codreanu, Tzanca Uraganu, Claudia Ionas și Florin Ionas Generalul.

Cine sunt mirii care au organizat evenimentul extravagant

Alex Stingu, fiul Gabrielei Nistor, și partenera lui Isabella Popa și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii impresionante, care a fost oficializată de părintele Constantin Necula, care a adus lacrimile pe obrajii invitaților.

Pentru acest eveniment, mirii au scos din buzunar nici mai mult, nici mai puțin de 130.000 de euro.

Vedeti imagini cu totul speciale în video de mai sus

​FOTO: CAPTURĂ LA MĂRUȚĂ/ Instagram 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni