• Emisiuni
  • La Măruță
  • JO, La Măruță, despre stările depresive: "Am făcut terapie foarte mult timp, încerc să găsesc pe altcineva"

JO, La Măruță, despre stările depresive: "Am făcut terapie foarte mult timp, încerc să găsesc pe altcineva"

La Măruță, JO a venit să cânte o piesă cu mesaj - " Tot la tine mă întoc", dar să stea și la povești sincere.

Cu multă deschidere, JO a povestit:

"Sunt răcită din octombrie. La dragoste bifăm da și nu! Sunt bine! Mă iubește mama, mă iubește tata, mă iubește Catinca! Stările semi-depresive ajută la creație. Mă încearcă de ceva vreme, nu prea mai am chef să fac nimic. Am făcut terapie foarte mult timp, încerc să găsesc pe altcineva. Am mers pe spiritual și vreau să merg și pe psihoterapie. Nu vreau să zic cuvinte mari, când vorbesc cu oameni care au asta, îmi dau seama că nu e chiar ce am eu. În ultima perioadă stau foarte mult singură, stau mult acasă și eram foarte activă. S-au adunat foarte multe și s-a manifestat așa. Am însă zile când sunt extraordinar de bine! Da, am prieteni cu care să vorbesc tot!"

​Pe Youtube, piesa se găsește AICI, iar JO așteaptă comentariile voastre 

"Tot la tine mă întorc" este piesa pe care JO o aduce în playlisturi în această toamnă. După ce ne-a purtat printr-o călătorie muzicală plină de emoție odată cu "ULeLeLe", JO aduce în playlisturi în această toamnă "Tot la tine mă întorc", o poveste cu versuri emoționante despre iubire, apartenență și suferință.

Cu muzica și versurile compuse de către JO alături de Bianca Dragomir și RENVTØ, "Tot la tine mă întorc" este o piesă profundă și sensibilă, ce atinge inimi prin versurile ce dezvăluie un mesaj puternic despre iubirea și regăsirea de sine.

FOTO: La Măruță 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni