Ioana State, devenită comediană expertă în autoironie după bullying

Ioana State, cunoscută pentru stand-up-urile senzaționale care ne fac să râdem și ne binedispun, și-a deschis sufletul La Măruță.

A mărturisit că a fost victima bullying-ului, pe care l-a depășit:

Ioana State: "Acum sunt foarte relaxată legat de greutate, dar nu a fost întotdeauna așa. A fost în perioada adolescenței, și o vârstă critică pentru orice fată. Fetele de vârsta mea avea iubiți, eu eram fratele lor. (...) La 16 ani aveam 110 kilograme, acum am 109. Făceau mișto de mine, mă făceau să mă simt diferită. La liceu nu mă simțteam asa. Glumele se făceau la școala generală din comuna Dascălu.(...) Îmi doream să fiu cântăreață, în liceu mi se spunea Andra Doi pentru că scopul meu în viață era să repet inflexiunile ei.(...) M-a ajutat că sunt plinuță. Ajută autoironia pentru că mă pun pe mine în prim-plan și atunci oamenii nu o percep ca și cum am un soi de răutate. (...) Da, atunci eram în depresie, am fost momente grele prin care am trecut. "

Ioana State este una dintre cele mai apreciate femei din stand-up-ul românesc, Și-a făcut debutul la un concurs de umor, unde și-a dat seama că trebuie să urmeze o carieră în acest domeniu. Colaborează cu Codin Maticiuc, omul care a și încurajat-o foarte mult.

Ce interviu special dă Ioana, dar și cum cântă piese ale Andrei, vedeți în video atașat

​În emisiunea La Măruță au fost prezentate și poze pe care Ioana le-a identificat din perioada adolsecenței, de la 16 ani. 

FOTO: Captură La Măruță

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni