• Emisiuni
  • La Măruță
  • Survivor All Stars - o parte din susținătorii concurenților, La Măruță! Ce spun mama Andreei Tonciu, soția lui Jorge și sora lui Jador

Survivor All Stars - o parte din susținătorii concurenților, La Măruță! Ce spun mama Andreei Tonciu, soția lui Jorge și sora lui Jador

Alexandra Gog, corespondent La Măruță, Cristi Mitrea, dar și mama Andreei Tonciu, soția lui Jorge și sora lui Jador - cei trei din urmă din cadrul Survivor All Stars - au povestit La Măruță despre show-ul suprem.

​Toți au vorbit despre emoțiile mari, dar și despre speranțele uriașe pe care le au.

Ramona Papagheorghe, soția lui Jorge: "Am emoții, stăteam așa liniștită. Două săptămâni am stat liniștită, acum așa emoții au început.(...) Timp de nouă luni a făcut recuperare, kineto, fizio, când a plecat a trecut testul de efort. (...) Acum a plecat fără așteptări și fără idei preconcepute, a plecat cu sufletul deschis."

Maria Tonciu, mama Andreei Tonciu: "Mari emoții am, mari emoții. Data trecută nu a fost ușor, sper că acum o să fie, a plecat așa, cu o speranță. A zis că vrea să mai încerce o dată, să vadă cum o să fie de data asta. Data trecută nu putea să doarmă, erau insecte. (...) Mi-a spus că o să se înțeleagă foarte bine cu Elena. (...) Trebuie să recunosc că ea nu e pregătită sportiv, e pregătită psihic."

Camelia Dumitrache, sora lui Jador: "E forță! Nu am plâns, am zis să nu plece cu inimă rea. Îmi e foarte greu, încă stau la el acolo și e casa goală. (...) Competiția o simt mult mai puternic. (...) Vă dați seamă că el nu vrea să se certe cu nimeni."

Așa cum spune Alexandra Gog, corespondent La Măruță, se anunță un adevărat spectacol:

"Miza e mult mai mare acum, este sezonul pe care toată lumea vrea să îl câștige pentru că este All Stars."

Nu ratați premiera celui mai puternic sezon, Survivor All Stars, de la ora 21:30, în același timp, la PRO TV și pe VOYO!

La începutul sezonului superm, Dan Pavel va avea un mesaj de întâmpinare pentru toată lumea:

”Bine ați venit la Survivor All Stars, sezonul suprem este pe cale să înceapă. 10 Faimoși și 10 Războinici mi se vor alătura în inima junglei din Republica Dominicană. Un nou sezon, reguli noi, iar acest sezon are o mulțime de surprize pentru concurenți. Ei vor lupta pentru a arăta că au ce trebuie să câștige sezonul suprem.

​Daniel Pavel este pregătit să le aducă celor de acasă, de trei ori pe săptămână, cea mai tare provocare pentru toți cei 20 de concurenți. Cu fiecare zi, aceștia își vor depăși limitele, iar cei cu inima puternică vor merge până la capăt!

FOTO: CAPTURĂ LA MĂRUȚĂ

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni