• Emisiuni
  • La Măruță
  • Soțul lui Carmen Grebenișan a aflat la 18 ani că este infiat! Ce povestește La Măruță

Soțul lui Carmen Grebenișan a aflat la 18 ani că este infiat! Ce povestește La Măruță

Carmen Grebenișan trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Alex Militaru, bărbatul în brațele căruia a găsit bucurie, iubire și liniște.

Recent, într-un podcast al lui Jorge, Alex Militaru a povestit cum a aflat că a fost adoptat.

„Am aflat că sunt adoptat. Ăla a fost cel mai greu moment, emoțional. Am aflat la 18 ani, destul de târziu. Nu mi-am dat seama, nici n-am vrut, de fapt. Mai auzisem prin liceu de la diferiți oameni răutăți, «adoptatule». I-am întrebat pe ai mei, iar ei nu au crezut că era neapărat momentul oportun să-mi zică la vârsta aia. Am aflat târziu dintr-o prostie."

La Măruță, acesta a venit alături de femeia iubită și cu sufletul deschis a povestit detașat despre acesta aspect. A spus că a avut nevoie de o perioadă în care a procesat tot ce s-a întâmplat, a vorbit cu foarte mulți prieteni și a avut parte de un fel de terapie. Acum e împăcat cu situația și chiar și-a îmbunătățit relația cu părinții care l-au luat de la mama naturală când avea zile,

Gallery

Cât despre părinții săi biologici, Alex a mărturisit că despre tatăl său nu se știa nimic încă de când s-a născut el, iar mama lui nu și-a dorit sarcina, iar mai târziu și-a întemeiat altă familie. Azi, Alex Militaru nu simte nevoia să îi cunoaască și, deși Carmen mărturisește că în locul lui ar fi curioasă, bărbatul nu mai vrea să răscolească nimic din trecut.

Alex Militaru: „Cumva simțeam, nu puteam să îmi explic. Vedeam o singură chestie care mereu îmi apărea. Vedeam la prieteni acasă, la colegi acasă, la familii, verișori, că exista o anumită conexiune între copii și mamă, tată. Era conexiunea aia pură, cumva. La mine întotdeauna a fost un pic forțată treaba. Am simțit asta. Se vorbea mult mai relaxat în familii, nu erau forțate lucrurile. Da, părinții mei aveau grijă. Ulterior, după ce am aflat treaba asta, s-a îmbunătățit situația."

FOTO: CAPTURĂ LA MĂRUȚĂ

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni