• Emisiuni
  • La Măruță
  • Rareș Beșliu, un fotograf senzațional care și-a descoperit pasiunea în pandemie! Măruță:"Băi, cum arată pozele astea, sunt fabuloase"

Rareș Beșliu, un fotograf senzațional care și-a descoperit pasiunea în pandemie! Măruță:"Băi, cum arată pozele astea, sunt fabuloase"

Rareș Beșliu, un fotograf senzațional, și-a spus povestea La Măruță.

Rareș Beșliu are 44 de ani, s-a născut în Mizil (Prahova), dar locuiește în Domnești, lângă București.
Pasiunea pentru fotografie a început în pandemie când, așa cum spune amuzat, căuta un motiv să iasă din casă - așa a făcut rost de o legitimație de jurnalist și pentru prima dată a mers să documenteze Viscri pentru care a scos o carte. În acest mod a descoperit natura și animalele.
Acum, Măruță exclamă: "Băi, cum arată pozele astea, sunt fabuloase."

Rareș Beșliu a visat mereu să fie artist. A început cu pictură în ulei, apoi cu muzică. La început compunea versuri și cânta la chitară ori de câte ori era îndrăgostit. Dar după 20 și un pic de ani, viața lui de artist în devenire s-a oprit și Rareș a început să se concentreze doar pe o  carieră de unde putea avea un venit stabil. Însă destinul  a avut un plan pentru el. Așa că i-a adus fotografia în viață și a ajuns să învețe tainele acestei arte la New York Institute of Photography, secția Nature & Landscape. Are acum un album de fotografii superb, numit "Emoții."
Rareș Beșliu: În album sunt patru ani de fotografie, zece țări. E o carte pe care o poți deschide ca la popă, ai întâmplări amuzante și mai puțin amuzante. 
În video atașat puteți vedea un interviu altfel și o serie de fotografii spectaculoase 

FOTO: CAPTURĂ LA MĂRUȚĂ 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni