• Emisiuni
  • La Măruță
  • Survivor All Stars 2024: Maria Lungu, dezvăluiri, odată întoarsă acasă: "Eu sunt mândră de experiență"

Survivor All Stars 2024: Maria Lungu, dezvăluiri, odată întoarsă acasă: "Eu sunt mândră de experiență"

Maria Lungu s-a întors din Republica Dominicană și a făcut o mulțime de mărturisiri La Măruță.

Gallery

​Cu sinceritate, a povestit:

"Sunt foarte bine pentru că sunt aproape de mâncare, de pat, de tot ce înseamnă bine pentru mine. Pentru mine a fost important să îmi rectific greșelile din sezonull patru. Și acum am gresit. Mie mi-a fost greu să mă integrez în colectiv. Eu când am o părere, o spun. Greșeala da, e cum o spun. (...) De la început până la situația cu Iancu am stat cu mine, m-am dus să meditez. Foamea nu te ajută, dar astea au fost gândurile mele când m-am dus acolo. (...) Chiar dacă multă lume nu e de acord, eu sunt mândră de experiență de data asta, nu poți peste noapte să înveți tot. Și acasă, am fost singură la părinți, nu am căutat să mă integrez neapărat."

Legat de conflictul cu Andrei Ciobanu, despre care a spus că merită să îl pedepsească tatăl ei și pe care l-a făcut milog, a mărturisit: 

"Eu consider că într-o discuție de bărbat nu se bagă o femeie și într-o discuție de femei nu se bagă un bărbat. Așa am fost crescută, așa a fost în familia mea. În momentul în care un bărbat sare cu gura la o femeie nu e normal. (...) Eu am fost educată de părinți extraordinari, acțiunile mele nu au legătură cu ei. Faptul că nu îi permit cuiva să mă facă preș, ține de supraviețuire."

Pe 22 februarie, la Survivor All Stars, Maria Lungu a pierdut duelul cu Alexandra Ciomag și a fost eliminată din competiție. Cele două fete s-au duelat după ce Faimoșii au pierdut în fața Războinicilor.

Maria Lungu are 28 de ani și a studiat designul vestimentar la Londra, iar în prezent activează ca stilist vestimentar pentru mai multe vedete din Republica Moldova. 

FOTO: CAPTURĂ LA MĂRUȚĂ

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni