Mihai Mărgineanu, 19 ani de iubire alături de soție

La Măruță, Mihai Mărgineanu a intrat în direct din Spania și a povestit despre lucruri puțin mai personale decât se vede în viața de actor.

Gallery

Cu sinceritate, a spus că are 19 ani de relație alături de soție:

Da, azi aniversăm. Nici nu știi ce să zici la asta, mult înainte, săracii de ei. (...) Eu sunt genul de prost care s-a căsătorit la Vama Veche  făcând nuntă surpriză iubitei lui (râde n.a), dar mi-a mers bine. Acum sunt undeva în Andalusia. De 1 Mai m-am dus în Vama Veche să îmi supraveghez copiii, când sunt mai mari copiii, încep să aibă idei, cum ar fi să meargă la mare. Copiii mei au 17 și 18 ani. Erau mulți copii de 14-15 ani în Vamă, nesupravegheați, dar cred că e un pic nevoie de supraveghere adultă. Poate greșesc eu, mie îmi e frică... (...) Mi-au sărit foarte mulți oameni în cap pentru o postare de pe Facebook, unde am zis de unde are o copilă 60 000 de mii de Euro să își ia o mașină..."

Vezi video atașat 

​Mihai Mărgineanu este cântăreț, actor și compozitor, dar are și brevet de pilot, inclusiv pe zboruri de linie.

​Cea mai cunoscută melodie a sa, "Mă iubește femeile" este o preluare după un cântec al actorului interbelic Iancu Brezeanu, din care Mărgineanu a păstrat doar melodia și a rescris o parte din versuri într-un stil propriu.

FOTO: CAPTURĂ PRO TV 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni