Suedeze UNA SI UNA primesc viza de flotant in Las Fierbinti: VIDEO

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">Suedeze UNA SI UNA primesc viza</span> de flotant in Las Fierbinti: VIDEO

Atmosfera se incinge in Las Fierbinţi! Nu e vorba nicidecum de canicula, ci de un grup de suedeze dintr-un ansamblu artistic, venite de pe alte meleaguri si care isi gasesc adapost, temporar, ce-i drept, in episodul de maine seara al serialului Las Fierbinţi, difuzat de Pro Tv de la 20:30.

Prietenul la nevoie se cunoaste, iar Bobiţa (Mihai Bobonete) si Giani (Costi Dita) nu stau pe ganduri cand gasesc un autocar plin cu artiste suedeze la ananghie si se ofera sa le adaposteasca peste noapte. Plecate in turneu sa cucereasca lumea, fetele au parte de adrenalina la maximum atunci cand autocarul le lasa balta chiar in inima satului Fierbinţi.

CLICK AICI sa vezi ultimul episod din "Las Fierbinti" 



Tara o arde pe comedie in ”Las Fierbinti”. Vezi aici episodul integral. Toate episoadele sunt exclusiv pe voyo.ro 


Or fi ele obisnuite cu scena, nimic de zis, dar nici localnicii nu ezita sa se dea in spectacol, iar situaţiile comice se ţin lanţ in timpul seratei cu specific suedez special organizata. In toata splendoarea recent debarcata se strecoara insa si-un regret: al lui Celentano, care isi doreste sa fi invaţat carte pentru a se putea inţelege cu superbele domnisoare.

Spre surprinderea tuturor, cea care va dovedi ca este cea mai dezinhibata este nimeni alta decat coordonatoarea suedezelor. Giani e insa urmarit la tot pasul de boacane, si asta nu pentru ca e ghinionist din fire, ci pentru ca a cautat-o cu lumanarea: a incercat sa-i vanda tuica indoita cu apa babei Safta, vrajitoarea satului, care nu ezita si-l blesteama.

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni