Mihai Bobonete, pescar de Delta in vacanta

Mihai Bobonete, pescar de Delta in vacanta

Actorul Mihai Bobonete este un pescar inrait si recunoaste ca ori de cate ori timpul ii permite alege sa se relaxeze impreuna cu prietenii si familia langa undita.

 

Vara aceasta, dupa ce a incheiat filmarile pentru cel de-al doilea sezon al serialului “Las Fierbinti”, care va incepe la Pro Tv din 27 septembrie, de la 20.30, Bobo si-a luat undita la spinare si a pornit spre Delta.

Am filmat sezonul al doilea din ”Las Fierbinti” si ce mi-a ramas din ea am incercat sa o impart intre munte, mare, parinti, Delta Dunarii si putin Bucuresti la liber”, spune acesta. Nu de putine ori, Mihai Bobonete a mers la pescuit impreuna cu prietenul si colegul sau de serial, Mihai Rait Dragomir, Dorel in ”Las Fierbinti”, la fel de pasionat de pescuit, astfel ca nici vara aceasta nu a facut exceptie.  

Cat despre personajul din serialul de la Pro Tv, Mihai Bobonete spune ca vara aceasta a revenit la... mustata permanenta. ”Concret, daca vreti sa stiti, rolul lui Bobita m-a schimbat in sensul ca port mustata si cand nu filmez. Personal nu mi-a adus prejudicii, dar recunoasterea pe care o am din partea publicului telespectator este uriasa si mult mai mare decat tot ce am avut pana acum. Se pare ca lumea apreciaza calitatea si efortul pentru un produs premium, asa ca au reactionat pe masura. Nu sunt urcat pe culmea celebritatii si am cautat in acest sezon doi din ”Las Fierbinti” sa mai adaug doua, trei retusuri personajului si sper ca va placea mai mult decat pana acum.”

Din 27 septembrie, de la 20.30, cele mai haioase personaje revin la Pro Tv in cel de-al doilea sezon ”Las Fierbinti, care promite si mai multa comedie, un umor mai savuros, o muzica de exceptie semnata tot de Mihai Margineanu, iar pe langa aparitia lui Horatiu Malaele, garanteaza o serie de alte nume mari din filmul si teatrul romanesc.

Pana la debutul noului sezon, Bobo spune ca se pregateste sa redeschida stagiunea de ImproVizati, dar pune la cale si o colaborare cu Andi Moisescu: ”Pe 6 septembrie incepem stagiunea de ImproVizati la Godot Cafe Teatru si de data asta vom avea cate doua spectacole pe seara de joi, incep si stand-up comedy acolo unde e loc, se pare ca o colaborare cu Andi Moisescu (dar asta fiind tot in familie nu se pune :) ) si un turneu cu Noaptea Devoratorilor de Publicitate”, a incheiat actorul.   

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni