• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Mihai Rait Dragomir si Bobonete, fugariti de albine in Las Fierbinti. Afla cum se distraza actorii din serial

Mihai Rait Dragomir si Bobonete, fugariti de albine in Las Fierbinti. Afla cum se distraza actorii din serial

Mihai Rait Dragomir si Bobonete, <span style="color:#f00;">fugariti de albine</span> in Las Fierbinti. Afla cum se distraza actorii din serial

In echipa din Las Fierbinti isi sarbatoresc ziua astazi trei personaje importante: Margineanu, Mihai Rait si Bobonete.

Care este cel mai transit cadou pe care l-ai primit pana acum de ziua ta?
Cel mai trasnit cadou, daca se poate numi trasnit, l-am primit de la Bobo de ziua numelui acum vreo patru ani. A fost o oaie de cauciuc cu chitaitoare si cu gatul putin cam rupt, destul de veche, cred ca era cumparata de la un anticariat, si cartea ”Mihail caine de circ” de Jack London.

Cu cine iti vei petrece onomastica?

Anul acesta o sa petrec la fel cum am facut-o si in anii trecuti, alaturi de iubita mea si de cei mai apropiati prieteni (tot Mihai – adica Mihai Bobobnete si respectiv Margineanu, pentru ca Gavril nu imi aduc aminte sa am vreun prieten). Recunosc insa ca nu am planuit nimic, dar cine stie cum ne vin idei si punem mana pe telefoane... si vedem noi ce iese?!!!!

Care a fost cea mai tare faza de la filmarile pentru Las Fierbinti?
Cea mai tare faza?!! Pai la cate au fost, imi este tare greu sa imi amintesc vreuna mai clar, pentru ca se intampla o gramada de lucruri nostime. Mi-a placut foarte tare cand ne alergau albinele pe mine, Bobo si Dita, si trebuia sa sarim in apa...
 
Cum era vacanta la tara in copilarie? Semana cu Las Fierbinti?
Da, vacantele din copilarie au fost extraordinare, le-am petrecut la Giurgeni, la bunicii mei, in fiecare an de cand ma stiu si pana in prezent. Nu cred ca a trecut vara in care sa nu stau acolo cel putin 2-3 saptamani. Cele doua locatii se aseamana in privinta decorului foarte mult, iar uneori m-am simtit pe strazile din Fierbinti exact ca in vacanta.

Te-ai gandit vreodata sa renuntati la viata de oras?
Imi place foarte mult la tara si da, ma gandesc des la lucrul asta. Si cred ca o sa se intample la un moment dat, dar mai e mult pana acolo.

Care e poanta preferata de la filmari?
Imi place foarte tare faza cu salutul dintre Giani si Bobita, in care incearca si Dorel sa intre, dar ramane in aer si nu il baga nimeni in seama. Mie mi se pare foarte funny!

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni