• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • "Sezonul V este cel mai bun sezon de pana acum". Schimbari majore in "Las Fierbinti": Ce se intampla cu Celentano, Giani si Bobita

"Sezonul V este cel mai bun sezon de pana acum". Schimbari majore in "Las Fierbinti": Ce se intampla cu Celentano, Giani si Bobita

"Sezonul V este cel mai bun sezon de pana acum". Schimbari majore in "Las Fierbinti": Ce se intampla cu Celentano, Giani si Bobita

Din 13 februarie de la ora 20.30, "tara o arde pe comedie": "Las Fierbinti" revine la ProTV cu cel de-al cincilea sezon. Personajele care v-au cucerit se intorc cu si mai multe poante si intamplari memorabile!

Lume, lume, se modernizează FIERBINȚII!

In fiecare joi la ProTV, de la 20:30 – Țara o arde pe comedie!



Anca Dumitra, despre Geanina: 

“Gianina este in continuare “inovatoare” cu te miri ce. Ori daca nu-i asta, sigur o vezi suspind dupa un Fat-mai-mult-sau-mai-putin-Frumos. Mai multe nu pot spune, insa va asteptam sa ne urmariti ca si pana acum si sa schimbam pareri.”

Costi Dita, despre Giani:

“In sfarsit se intalneste si Giani cu unul dintre sefii Mafiei din Italia, ca, vorba aia, el oricum se stie cu toti periculosii de pe planeta si nu e mafiot italian care sa nu fi auzit de Giani. Insa in contextul asta o sa i se termine la un moment dat praful de smecherie din tolba si va ajunge in niste situatii limita. Va  incerca orice ca sa scape, va intra in criza de idei, dar va primi si ajutor. Nu spun din partea cui, ca stric surpriza. Evident, mai incearca si o combinare de fete, ca fara... nu e Giani. Ajunge sa-l aiba la mana pe Ardiles, participa la un concurs de talente, are treaba si cu Dalida, ca prea statea ea linistita in banca ei si nu spunea nimic. Deci e treaba si in sezonul asta.”

Cuzin Toma, despre Firicel:

“Unul din evenimentele majore, cel putin pentru Firicel si Celentano, este amplasarea unui semafor si a unei treceri de pietoni in sat. Robi vrea sa ne dea amenda pe motiv ca nu trecem pe “zebra” si lui Rata ca nu asteapta culoarea verde... cum s-a rezolvat situatia nu spun. Va fi surpriza!”

Adrian Vancica, despre Celentano:

“In fiecare episod el incearca ceva nou si nemaigandit de nimeni, ba vrea sa se imbogateasca si are de gand sa inceapa o afacere cu Firicel, nu spun ce ca nu-i frumos, dar nici cu gandul nu ganditi, manat fiind de invidia pentru mai marii bogatasi ai lumii si ai Romaniei, ba se certa cu Firicel ca n-a pomenit de el cand a fost dat la stiri, ba afla ca nevasta il inseala si vrea sa se razbune cum numai el stie. Ma rog, in fiecare episod cate o noua intamplare rezolvata, evident, in stilul lui.”



Mihai Bobonete, despre Bobita:

“Sezonul 5 este cel mai bun sezon scris de Mimi si jucat de distributie intr-un mare fel. Veti vedea bucuria interpretarii personajelor ca atunci cand regasesti pe cineva drag, parca intamplarile sunt si mai haioase si sper ca lumea sa se regaseasca intr-unele dintre personaje sau situatii, pentru ca acest serial contrazice expresia “Viata bate filmul!”. Si veti vedea singuri in sezonul 5 de “Las Fierbinti” cum “Serialul bate Viata!”.”  


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni