• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Cel mai iubit serial din România revine! Las Fierbinți, sezonul 24, din 13 februarie, la PRO TV și pe VOYO!

Cel mai iubit serial din România revine! Las Fierbinți, sezonul 24, din 13 februarie, la PRO TV și pe VOYO!

Cel mai iubit serial din România revine! Las Fierbinți, sezonul 24, din 13 februarie, la PRO TV și pe VOYO!

De mai bine de un deceniu, țara o arde pe comedie alături de cele mai îndrăgite personaje. Las Fierbinți revine cu un nou sezon în care locuitorii celui mai popular sat din România își continuă aventurile pline de umor. Din 13 februarie, Bobiță, Giani, Dorel, Aspirina și celelalte personaje vor avea parte de surprize și pățanii savuroase într-un sezon care va stârni hohote de râs.

Și în 2023, Las Fierbinți a fost cel mai iubit serial din România, clasându-se pe prima poziție în topul audiențelor. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, Las Fierbinți a înregistrat un rating mediu de 10.1% și o cotă de piață de 30%. În 2023, peste 1.7 milioane de români au văzut, în medie, fiecare episod din Las Fierbinți și peste 3 milioane de telespectatori s-au uitat la cel puțin un minut din cel mai iubit serial din România.

După 24 de sezoane, actrița Anca Dumitra este onorată de reacțiile pozitive pe care serialul le generează și de sprijinul publicului, care face din fiecare episod Las Fierbinți să fie lider de audiență: „Vă mulțumim pentru toată susținerea voastră! Sperăm să fiți cu ochii pe noi și în acest nou sezon, ce debutează pe 13 februarie cu situații inedite și pline de umor. Pentru noi, întregul proiect reprezintă o bucurie. Filmăm cu drag și spor și dorim să ne fiți alături ca până acum, din fața televizorului. Vizionare plăcută!”.

Ecaterina Ladin, actrița care joacă rolul Dalidei, secretara primarului Vasile, este și ea copleșită de susținerea celor de acasă: „Dacă acum 12 ani cineva mi-ar fi spus că după 24 de sezoane, telespectatorii vor fi la fel de entuziasmați de vizionarea unui nou episod din Las Fierbinți, nu aș fi crezut. Aprecierea publicului este la fel de mare ca în prima zi, iar eu nu pot să exprim în cuvinte cât de recunoscătoare sunt pentru asta. Las Fierbinți este proiectul meu de suflet și sunt convinsă că cei de acasă îl îndrăgesc atât de mult deoarece personajele pe care le interpretăm prezintă diverse tipologii inspirate din realitate. Pe Dalida am creat-o, i-am dat naștere și muncesc în continuu pentru ca ea să fie mai bună, mai adevărată. În ceea ce privește telespectatorii, nu pot decât să le mulțumesc pentru faptul că ne urmăresc de mai bine de 10 ani cu același entuziasm!”.

Nu ratați, din 13 februarie, începutul unui nou sezon Las Fierbinți, ce va putea fi urmărit la PRO TV și, în avans, pe VOYO.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni