• PRO TV
  • Motivul pentru care Mirela Oprișor, Apirina din „Las Fierbinți”, nu își dorea să se mărite: „Erai oaia neagră a familiei”. În prezent, are o căsnicie fericită alături de un actor

Motivul pentru care Mirela Oprișor, Apirina din „Las Fierbinți”, nu își dorea să se mărite: „Erai oaia neagră a familiei”. În prezent, are o căsnicie fericită alături de un actor

Motivul pentru care Mirela Oprișor, Apirina din „Las Fierbinți”, nu își dorea să se mărite: „Erai oaia neagră a familiei”. În prezent, are o căsnicie fericită alături de un actor

Mirela Oprișor, cea care o interpretează pe Aspirina în „Las Fierbinți”, are o căsnicie fericită, dar, în urmă cu mai mulți ani, nu se vedea mireasă.

Gallery

Actorul Mimi Brănescu este cel care a făcut-o pe Mirela Oprișor să ajungă în fața ofițerului de stare civilă, lucru pe care nu credea că îl va face.

De ce nu a vrut să se căsătorească Mirela Oprișor

Mirela Oprișor a mărturisit că, din cauza faptului că nu dorea să îmbrace rochia de mireasă, a fost pusă la zid de mai multe persoane, fiind văzută ca fiind „oaia neagră” a familiei. Cu toate acestea, mama ei a strâns zestre pentru fiica ei, așteptând momentul în care avea să spună „Da”.

Mai mult decât atât, a purtat și câteva discuții în contradictoriu, deoarece societatea din acea vreme nu era îngăduitoare cu femeile care nu doreau să se căsătorească

„În cartierul meu muncitoresc, dacă nu te măritai la 17-18 ani, era dezastru pentru părinți. Erai considerat oaia neagră a familiei. Ăsta era cursul firesc arunci. Mai era și facultatea, dar nu era pentru toate familiile. Ai mei au înțeles asta”, a mărturisit Mirela Oprișor, conform Adevărul.

Și-a cunoscut soțul prima prisma meseriei

Chiar dacă a spus, de mai multe ori, că nu vrea să se căsătorească, în cele din urmă, l-a întâlnit pe Mimi Brănescu. Aceasta a decis să își urmeze visul și să își construiască o carieră în actorie, acela fiind și domeniul în care l-a întâlnit pe cel care avea să o facă mireasă.

Mai mult decât atât, până să știe că avea să își întâlnească iubirea vieții, Mirela Oprișor i-a spus mamei sale să nu mai strângă zestre, deoarece niciodată nu avea să fie folosită.

„Mama mea a primit din Germania un set de șase piese de servit tortul, ceea ce nu găseai pe vremea aia și l-a pus acolo, în dulap. Țin minte că i-am spus «În viața ta să nu mai pui în dulapul ăla nimic, că eu nu mă mărit, nu fac nuntă. Eu vreau altceva»”, a mai mărturisit Aspirina din „Las Fierbinți”.

 

Sursa foto: Instagram

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni