• PRO TV
  • Cât de frumoasă este soția lui Mihai Rait, actorul care îl interpretează pe Dorel în serialul Las Fierbinți

Cât de frumoasă este soția lui Mihai Rait, actorul care îl interpretează pe Dorel în serialul Las Fierbinți

Cât de frumoasă este soția lui Mihai Rait, actorul care îl interpretează pe Dorel în serialul Las Fierbinți

Mihai Rait se poate mândri atât cu o carieră de invidiat, cât și cu o căsnicie la care unii doar visează! Celebrul actor, pe care puteți să îl vedeți atât în „Las Fierbinți”, cât și la „Săriți de pe fix” are o soție absolut superbă.

Gallery

​Mihai Rait este, de departe, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori de comedie din România. Acesta s-a făcut remarcat în urmă cu mulți ani, însă mulți l-au descoperit grație serialului fenomen „Las Fierbinți”, care poate fi văzut la PRO TV și pe VOYO. 

Mihai Rait nu are doar o carieră absolut fascinantă, ci și o viață sentimentală foarte fericită. Acesta este căsătorit cu Ana Maria Dragomir, o tânără pe care a cunoscut-o în timpul unei spectacol de stand-up comedy și care, la doar 3 luni distanță, i-a devenit logodnică.

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS CÂT DE FRUMOASĂ E SOȚIA LUI MIHAI RAIT

„Soția mea nu vrea să iasă în evidență. Ne-am cunoscut la un spectacol de-al meu, de stand-up comedy. Eram vecini de blocuri, ne-am văzut la un spectacol, ne-am plăcut și așa s-a născut povestea noastră de dragoste, care s-a finalizat cu o căsătorie”, a spus Mihai Rait în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”. 

În 2017, cei doi se căsătoreau, iar la un an distanță deveneau părinții unui băiețel absolut superb pe nume Alexandru. Mihai și Ana au fost cununați de către Mihai Bobonete, cu care „Dorel” se știa încă din copilărie.

„Suntem finii lui Bobo, Mihai Bobonete, cu care mă știu din copilărie. La trei luni am cerut-o. Cam la sfârșitul primei săptămâni i-am spus că o iubesc. Ea s-a speriat puțin când am cerut-o. (…) Sigur am ales bine. Ea o să rămână până la final.

„La noi nu se simte [diferența de vârstă]. Eu nu o simt, Ana nu o simte. (…) La ea m-a atras blândețea. Este o persoană foarte candidă. (…) Bunătatea, sufletul mare pe care îl are… este foarte înțelegătoare.

Am realizat, în ăștia patru ani de când suntem împreună, că sunt un om dificil. Îți trebuie răbdare. Mă înțelege. Ca tată îmi place să cred că sunt foarte atent și implicat. Încerc să compensez lipsa de timp. Deși nu e ca și cum plec să filmez, în fiecare seară sunt acasă.

Mi-am dorit un copil care să nu stea. Și mi-a dat Dumnezeu unul care nu se mai potolește. Dar la finalul zilei mă uit la el și mă bucur când văd cât de frumos doarme”, a spus el.

Sursă foto: Facebook, Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni