• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Aspirina, enervată de faptul că Gianina o copiază: „Vezi că te pocnesc! Eu sunt eu, iar tu ești tu!”

Aspirina, enervată de faptul că Gianina o copiază: „Vezi că te pocnesc! Eu sunt eu, iar tu ești tu!”

Aspirina, enervată de faptul că Gianina o copiază: „Vezi că te pocnesc! Eu sunt eu, iar tu ești tu!”

Telespectatorii știu că în fiecare marți seară se dă startul unei porții triple de comedie, la PRO TV. Astăzi, de la ora 20:30, toți cei de acasă vor putea vedea prin ce peripeții trec Bobiță, Giani, Dorel, Rață și ceilalți locuitori ai celui mai cunoscut sat din România.

Aspirina va fi de-a dreptul revoltată. Motivul? „Îmi place să fiu ca tine. Tu știi cât de bine e? M-am decis! Eu, de astăzi, sunt ca tine!”, îi va spune Gianina, care poartă o perucă roșcată, multe accesorii și haine pline de paiete. Aspirina nu va fi deloc încântată de faptul că prietena sa o copiază: „Vezi că te pocnesc! Eu sunt eu, iar tu ești tu! Ce fac eu e treaba mea și nu te privește pe tine!”, o va amenința aceasta. Cum se va soluționa conflictul celor două, vedem în această seară, de la ora 20:30.

Gallery

Vasile va fi, la rândul său, cam necăjit: „Ăștia de la Prefectură au făcut o testare, că i-a obligat Comunitatea Europeană să evalueze toți polițiștii. Robi al meu a ieșit ultimul din județ. M-au sunat să mă întrebe cum mă descurc eu cu el, că ei n-au mai văzut în viața lor un asemenea caz. Cică e cel mai nepotrivit și nepregătit pentru funcția pe care o are. L-au chemat la testare și a luat 0... din 100 de întrebări”, îi va povesti primarul lui Bobiță. Cum se va rezolva situația astfel încât Robi să nu își piardă locul de muncă, vom afla în câteva ore.

Brânzoi își va prinde soția infidelă în fapt! Aceasta va veni de gât cu Ardiles la cârciuma lui Bobiță, unde va face cinste cu băutură: „Brânzoi a vândut porumbul, dar banii sunt la mine, iar eu îi cheltui cu cine îmi place!”, va spune aceasta, fără să își dea seama că soțul ei este de față. Rămâne de văzut cum va reacționa Brânzoi.

Noul sezon Las Fierbinți este în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, la PRO TV. Serialul poate fi urmărit în avans pe VOYO.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Foto: Gina Buliga

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni