• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Brânzoi va fi pus într-o situație delicată: „Ești de acord să trimit filmulețul la tot satul să te fac de râs?” – Las Fierbinți, lider absolut de audiență!

Brânzoi va fi pus într-o situație delicată: „Ești de acord să trimit filmulețul la tot satul să te fac de râs?” – Las Fierbinți, lider absolut de audiență!

Brânzoi va fi pus într-o situație delicată: „Ești de acord să trimit filmulețul la tot satul să te fac de râs?” – Las Fierbinți, lider absolut de audiență!

A fost miercuri, a fost un nou episod din Las Fierbinți, iar cele mai îndrăgite personaje au avut parte de peripeții din cale-afară de amuzante. Ieri seară, telespectatorii s-au bucurat la maximum de episodul din cel mai iubit serial de comedie, care a fost, din nou, lider absolut de audiență.

Gallery

​Giani și Dorel erau determinați să se îmbogățească din industria cinematografică, dar soția lui Firicel, unul dintre actorii filmului produs de cei doi, le-a distrus toate speranțele: „S-a mai făcut. Du-te și caută pe internet. Crezi că ești primul care are ideea asta?”, i-a spus aceasta lui Giani. Prin urmare, el și Dorel trebuie să vină cu o altă idee de business, care să le asigure venituri mari.

Celentano s-a împrumutat la Gianina cu 3.000 de lei pentru garanția lucrării pe care urma să o realizeze acasă la Brânzoi. Însă lucrurile nu au mers conform planului, iar meșterul a fost nevoit să recurgă la șantaj pentru a putea recupera suma de bani: „Ești de acord să trimit filmulețul la tot satul să te fac de râs? Fii atent cum facem: îi dai Gianinei banii înapoi și îi ceri scuze! Hai... executarea!”, i-a spus Celentano lui Brânzoi. Acesta nu a avut de ales decât să înapoieze banii confiscați, totul pentru a păstra secret un videoclip în care soția sa îl vorbea de rău.

Și aseară, episodul din Las Fierbinți a fost lider de audiență, în intervalul orar 20:28 – 21:29. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 11.5 puncte de rating și 33.7% cotă de piață, cifre mult mai mari față de locul 2 care avea doar 6.2 puncte de audiență și 18% share. De-a lungul difuzării, peste 2 milioane de români s-au bucurat de pățaniile sătenilor, iar în minutul de aur, la ora 21:10, peste 2.3 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor cu ochii pe PRO TV!

În această seară, Bobiță va fi supărat de faptul că pierde orice pariu sportiv făcut cu Vasile: „Mi-ai luat toți banii!”, îi va reproșa acesta primarului. Drept urmare, Vasile îi va face o propunere de nerefuzat: „Nu te supăra, dar nu le ai cu fotbalul. Îți mai dau o șansă să recuperezi toți banii pe care i-ai pierdut, ăia 5.000 de lei. Facem două echipe de câte 6 jucători fiecare și dăm drumul la meci. Te bagi?”. Rămâne de văzut care dintre cei doi va câștiga meciul: cârciumarul sau primarul.

Noul sezon Las Fierbinți este în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, la PRO TV. Episoadele pot fi urmărite în avans, pe VOYO.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Foto: Gina Buliga

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni