• Emisiuni
  • Love Island România
  • În primul episod Love Island România, concurenții au parte de party la piscină. Ce surpriză îi așteaptă

În primul episod Love Island România, concurenții au parte de party la piscină. Ce surpriză îi așteaptă

În primul episod Love Island România, concurenții au parte de party la piscină. Ce surpriză îi așteaptă

Duminică, 1 octombrie, Love Island România a avut premiera pe VOYO. Utilizatorii au putut vedea primele reacții ale concurenților atunci când au intrat în vila de lux din Tenerife, dar și cum au format cupluri și care au fost impresiile lor despre cei cu care vor dormi în același pat.

Gallery

Primul episod Love Island România poate fi vizionat luni seara, aproape de miezul nopții, și la PRO TV. După toate emoțiile începutului, în show s-au format deja primele cupluri. Astfel, Josephinka a ajuns la brațul lui Adrian, Mădălina l-a cucerit pe Eduard, Alexandra l-a atras pe Valentin, Ada l-a cucerit pe Denis, iar Gabriela este perechea Andrei.

Concurenții au trecut din emoție în emoție, așa că mesajul că sunt invitați la petrecere la piscină a fost primit cu entuziasm. Cei 10 concurenți s-au îmbrăcat cât mai sexy și s-au distrat pe muzică bună. Aceștia nici nu bănuiesc că apele vor fi tulburate în cât mai scurt timp de o apariție spectaculoasă.

Nu uitați să descărcați aplicația Love Island, disponibilă pe Google Pay și App Store. Odată descarcată, aceasta îți permite să fii extrem de aproape de personajele tale preferate din emisiune, poți vota cine părăsește vila și vei avea acces la scene exclusive, care nu vor fi difuzate la PRO TV sau pe VOYO.

Love Island este un format de televiziune în care mai multe persoane singure se întâlnesc într-o vilă dintr-o locație exotică, gata să trăiască o experiență neuitat, plină de distracții și provocări, cu scopul final de a găsi dragostea adevărată.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Love Island România

Articole pentru emisiune Love Island România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni