• Emisiuni
  • Love Island România
  • Love Island România este acum pe VOYO! Alina Ceușan: „Ne aflăm în fața primului moment important: formarea cuplurilor!”

Love Island România este acum pe VOYO! Alina Ceușan: „Ne aflăm în fața primului moment important: formarea cuplurilor!”

Love Island România este acum pe VOYO! Alina Ceușan: „Ne aflăm în fața primului moment important: formarea cuplurilor!”

Cel mai fierbinte reality show al momentului este aici! Love Island România începe în această seară de la ora 23:00, la PRO TV, însă abonații VOYO au deja acces la primul episod din formatul care a încins imaginația întregului mapamond.

Sexy, încrezătoare, nerăbdătoare și decise să descopere dragostea adevărată, Ada, Alexandra, Gabriela, Josephinka și Mădălina au fost primele care au pășit în vilă și au văzut locul în care vor trăi 24 de ore din 24, fără niciun contact cu exteriorul, în săptămânile următoare. ”Caut ceva serios, nu caut o aventură!”, a recunoscut Ada atunci când a fost întrebată de ce a venit la Love Island România, în timp ce Alexandra a mărturisit că este convinsă că-și va găsi sufletul pereche în acest show: ”Sunt aici să-mi găsesc marea iubire!”.

Gallery

Imediat după intrarea în vilă, Alina Ceușan le-a invitat pe fete la primul moment cheie din show: cunoașterea băieților și formarea cuplurilor. ”Fetelor, ne aflăm în fața primului moment important de la Love Island România, formarea cuplurilor inițiale. Pentru astăzi, regulile sunt foarte simple, o să vă prezint băieții rând pe rând, voi vă veți arăta intenția de a forma un cuplu, după care fiecare băiat are dreptul să aleagă cu cine dintre voi va merge mai departe”, le-a spus Alina Ceușan.

Cum a reacționat unul dintre băieți atunci când niciuna dintre cele cinci fete nu a vrut să-l aleagă, dar și cine este cel care prin simpla prezență a reușit să pună sub semnul întrebării două dintre cuplurile deja formate, pentru că fetele și-au arătat intenția de a renunța la partenerul ales inițial, vedem în primul episod Love Island România, care este disponibil chiar acum pe VOYO.

Emisiunea este în fiecare zi, de duminică până vineri, pe VOYO, iar luni, de la ora 23:00, și de marți până vineri, de la ora 23:30, pe PRO TV.

Love Island – Mai fierbinte ca soarele!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Love Island România

Articole pentru emisiune Love Island România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni