• Emisiuni
  • Love Island România
  • Love Island România, cea mai descărcată aplicație din România pe iOS. Fanii decid ce se întâmplă în emisiune

Love Island România, cea mai descărcată aplicație din România pe iOS. Fanii decid ce se întâmplă în emisiune

Love Island România, cea mai descărcată aplicație din România pe iOS. Fanii decid ce se întâmplă în emisiune

Duminică, 1 octombrie, pe VOYO a avut premiera cel mai așteptat reality show al toamnei, Love Island România. Utilizatorii au putut urmări întâlnirea dintre cele cinci tinere superbe și cei cinci tineri atrăgători, care au venit în Tenerife pentru a-și găsi dragostea adevărată.

Gallery

La doar câteva zile de pe premieră, aplicația Love Island România, disponibilă pe Google Pay și App Store, a devenit cea mai descărcată aplicație de la noi din țară, pe iOS, la categoria ”Divertisment”.

De ce toți fanii emisiunii trebuie să aibă această aplicație?

Prin intermediul acesteia, utilizatorii sunt mai aproape de concurenți, au acces la scene exclusive, care nu sunt difuzate la PRO TV sau pe VOYO, pot face quizz-uri, pot vota în ce ipostaze vor să-și vadă personajele preferate.

De exemplu, cu doar o zi înainte de premieră, cei care au descărcat aplicație Love Island România au putut să voteze unde să aibă loc primul date din emisiune: într-o cramă spaniolă sau pe malul oceanului?
În urma voturilor, Nargi și Denis, protagoniștii primei întâlniri romantice, au avut parte de un picnic de basm, seara, pe malul oceanului.

Așadar, dacă vrei să te implici în poveștile de dragoste care se vor naște în decorul exotic din Tenerife, tot ceea ce trebuie să faci este să descarci aplicația Love Island România, disponibilă pe Google Pay și App Store.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Love Island România

Articole pentru emisiune Love Island România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni