Love Island, 9 octombrie. Cerasela face cunoștință cu băieții din vilă. Cine i-a atras atenția

Love Island, 9 octombrie. Cerasela face cunoștință cu băieții din vilă. Cine i-a atras atenția

Surprizele nu se opresc niciodată la Love Island România! În ținuturile spectaculoase din Tenerife, în ediția de luni, 9 octombrie 2023, și-au făcut intrarea trei bombshell-uri, pregătite să își cunoască marea dragoste. Hai să facem cunoștință cu Cerasela!

Gallery

​Fetele din vila Love Island România au plecat într-o escapadă superbă în Santa Cruz, motiv pentru care băieții au parte de surprize! 3 bombshell-uri au intrat în competiție, fiecare dintre ele dorindu-și să rămână cât mai mult timp în vila din Tenerife. Totuși, acest lucru nu depinde doar de ele, ci și de gusturile băieților din concurs și de preferințele telespectatorilor. 

Cerasela a pășit încrezătoare în competiția Love Island România! Aceasta are 25 de ani, este make-up artist, iar de un an și jumătate activează ca influencer pe platforma TikTok. Tânăra spune despre ea însăși că este o persoană căreia îi place să fie în centrul atenției, însă nu în atenția oricui:

„Mă numesc Cerasela, am 25 de ani, sunt din Călărași și sunt make-up artist. Nu-mi place să împart atenția cu nimeni și îmi doresc să fiu o prioritate într-o relație, niciodată pe locul doi. Nu-mi plac bărbații frumoși, dar sunt leșinată, topită, după bărbații cu gropițe și ochi verzi”, a spus ea.

VEZI ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI JOS CE BĂIAT I-A ATRAS ATENȚIA

​VEZI EPISODUL INTEGRAL PE VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Love Island România

Articole pentru emisiune Love Island România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni