• Emisiuni
  • Love Island România
  • Vestea care le-a lăsat pe fete în lacrimi! Alexandra decide să părăsească show-ul Love Island România: „Cred că stiți că am încercat să depășesc momentul”

Vestea care le-a lăsat pe fete în lacrimi! Alexandra decide să părăsească show-ul Love Island România: „Cred că stiți că am încercat să depășesc momentul”

Vestea care le-a lăsat pe fete în lacrimi! Alexandra decide să părăsească show-ul Love Island România: „Cred că stiți că am încercat să depășesc momentul”

Alexandra are un anunț de făcut așa că-i cheamă pe concurenți la Firepit. Cu o voce tremurândă și lacrimi în ochi, concurenta îi anunță pe toți că a decis să părăsească show-ul Love Island România.

Gallery

​„Vreau să încep prin a vă spune că vă iubesc pe fiecare în parte. Cred că îmi știți cu toții situația și cred că stiți că am încercat să depășesc momentul și am încercat să fac o conexiune cu altcineva aici, dar mi-a fost greu. Înainte să vin aici nu m-aș fi așteptat nici în o mie de ani să simt tot ceea ce simt, să cunosc pe cineva la care țin așa de mult, să-mi fac prieteni și asta se datorează vouă. Pentru mine, Love Island cred că a fost cea mai frumoasă experiență pe care am avut-o vreodată  și fără Love Island nu l-aș fi cunoscut pe Valentin și nu v-aș fi cunoscut pe voi. Și m-am gândit mult și mi-am dat seama că sunt până peste cap îndrăgostită de Valentin și că mi-e dor de el și că vreau să merg acasă. Așa că eu v-am adunat aici ca să vă împărtășesc ceea ce simt și faptul că Love Island e pe bune și pentru mine a funcționat. Și sunt recunoscătoare tuturor pentru chestia asta. Bucurați-vă că sunteți aici! Și să ne revedem cu bine!”, a spus Alexandra.

​Concurenții au fost șocați, iar fetele aveau lacrimi în ochi.

Hai pe VOYO să vezi reacțiile concurenților. EPISODUL INTEGRAL POATE FI VIZIONAT PE VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Love Island România

Articole pentru emisiune Love Island România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni