• Emisiuni
  • Love Island România
  • Interviu exclusiv cu Diana de la Love Island. Ce părere are tânăra despre bărbații urâți? S-ar putea îndrăgosti vreodată de unul

Interviu exclusiv cu Diana de la Love Island. Ce părere are tânăra despre bărbații urâți? S-ar putea îndrăgosti vreodată de unul

Interviu exclusiv cu Diana de la Love Island. Ce părere are tânăra despre bărbații urâți? S-ar putea îndrăgosti vreodată de unul

Diana de la Love Island și-a spus părere sinceră despre bărbații mai puțin arătoși, dar, totodată, a dezvăluit și cu ce celebritate și-ar dori să naufragieze pe o insulă pustie timp de un an de zile, pentru protv.ro.

Gallery

​Diana, ce părere ai despre bărbații urâți? Ai putea să te îndrăgostești vreodată de unul?

„Sincer, cred că da, contează foarte mult personalitatea, în cazul meu, însă nu aș vrea să mă căsătoresc cu el sau să ajung să întemeiez o familie cu el.”

Cu cine dintre celebritățile din România ți-ar plăcea să naufragiez pe o insulă pustie pentru un an de zile?

„Sincer, nu cred că mi-ar plăcea să naufragiez cu nicio celebritate pentru un an de zile, pe o insulă pustie. Probabil, mi-ar plăcea să naufragiez singură.”

Care a fost ultimul tău crush de la TV, dintr-un film sau serial?

”Cred că toate fetele ar fi de acord asupra faptului că Ian Somerhalder, personajul din Jurnalele Vampirilor, este un crush universal pentru toată lumea.”

VEZI MOMENTUL INTERGRAL ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI JOS

Show-ul LOVE ISLAND ROMÂNIA este disponibil de duminică până vineri, pe VOYO, marți și joi, de la miezul nopții, și vineri, de la ora 23:30, pe PRO TV.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Love Island România

Articole pentru emisiune Love Island România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni