• Emisiuni
  • Love Island România
  • Călin, reacție surprinzătoare în show-ul Love Island România: ”O să cedez psihic până la sfârșitul zilei!”

Călin, reacție surprinzătoare în show-ul Love Island România: ”O să cedez psihic până la sfârșitul zilei!”

Călin, reacție surprinzătoare în show-ul Love Island România: ”O să cedez psihic până la sfârșitul zilei!”

5 fete și 5 băieți au intrat în cea mai intensă aventură a vieții lor și, timp de 6 săptămâni, au trăit un carusel de emoții în căutarea jumătății perfecte, în show-ul Love Island România. Au trecut de la râsete, distracție și entuziasm, la tensiune, lacrimi și dezamăgiri. În ultima săptămână, doar 3 cupluri vor păși în cursa pentru marele premiu de 50.000 de euro.

Finala Love Island România e aproape, iar cuplurile trebuie să demonstreze că au curajul de a forma relații puternice și de durată. O provocare greu de trecut îi va da peste cap încă de la primele ore ale zilei, atunci când vor fi treziți de țipetele unor ”bebeluși”. ”Mi se face rău”, a spus Luis când a aflat că timp de o zi va trebui să fie tată pentru ”copilul” făcut cu Diana. ”În momentul acela, mă gândeam să o iau la fugă, să sar gardul!”, a mărturisit acesta. Reacția lui îi va lua prin surprindere și pe ceilalți concurenți: ”Luis a văzut cum îi trece viața prin fața ochilor, și-a dat seama că nu mai poate fi player și că trebuie să-și asume ce a făcut”, a spus Adrian. În timp ce Anne a completat: ”E traumatizat!”. Cum vor reuși băieții să-i oprească din plâns pe cei mici atunci când toți vor începe să țipe, dar și ce-l va face pe Călin să spună: ”Trăiți-vă viața cât puteți! Mie jocul acesta îmi dă daună totală, o să cedez psihic până la sfârșitul zilei!”, vedem în această săptămână, în cel mai intens reality show al momentului.

”Lovers, sunteți cu toții așteptați la Firepit!” este mesajul care le va da de gândit celor 5 cupluri rămase în emisiune: Călin și Denisa, Denis și Alexia, Anne și Adrian, Luis și Diana, Nargi și Răzvan. Ultima recuplare vine și cu eliminare, iar în finală vor intra doar 3 cupluri. Pentru ce concurenți se termină Love Island România, ce cuplu nou se va forma, dar și ce surpriză de proporții, venită de la mii de kilometri distanță, vor avea cei rămași în vilă, vedem în această săptămână, pe VOYO, iar luni, de la ora 23:00, și de marți până vineri, de la ora 23:30, pe PRO TV.

Love Island România – Mai fierbinte ca soarele!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Love Island România

Articole pentru emisiune Love Island România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni