Un jurat "MasterChef" si-a descoperit o noua pasiune: Fotografia

Un jurat "MasterChef" si-a descoperit o noua pasiune: Fotografia

Juratul de la MasterChef Catalin Scarlatescu este pasionat de fotografie.

Catalin Scarlatescu, juratul de la ”MasterChef”, are o noua pasiune: fotografia. Face sute de fotografii, insa le pastreaza doar pe cele care ii plac foarte mult.

In primul rand, imi place sa fac fotografii preparatelor pe care le gatesc si le pun pe Facebook, pe pagina mea oficiala (Chef Catalin Scarlatescu) pentru prietenii mei virtuali. Apoi, imi place foarte mult sa fotografiez oameni, in special chipuri, si sa surprind tot felul de expresii, emotii, trairi. Nu sunt eu foarte priceput, insa ma straduiesc sa invat”, spune Chef Catalin.

Primele fotografii le-a facut la un concert, iar acestea au fost foarte apreciate de apropiatii lui. ”In urma cu cativa ani am primit un aparat de fotografiat, dar nu pot sa zic ca l-am folosit foarte mult. Dupa ce am fost laudat pentru instantaneele pe care le-am facut, am prins curaj si mi-am cumparat un aparat performant, cu care imi place sa pozez tot ce vad in jur”, povesteste juratul de la Masterchef.

Iubitor de sailing, Catalin Scarlatescu spune ca cea mai noua pasiune a sa, fotografia, merge mana in mana cu calatoriile pe mare.

Am facut cateva fotografii superbe in timp ce ne aflam pe vas in Dubrovnik, fotografii pe care imi place sa le revad ori de cate ori am ocazia”, spune Catalin, referitor la imaginile cu care se mandreste cel mai mult atunci cand vine vorba de instantanee de pe mare.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni