• Emisiuni
  • MasterChef
  • Toti asteptau ca Razvan Fodor sa anunte asta. Ce veste le-a dat prezentatorul fanilor sai

Toti asteptau ca Razvan Fodor sa anunte asta. Ce veste le-a dat prezentatorul fanilor sai

Toti asteptau ca Razvan Fodor sa anunte asta. Ce veste le-a dat prezentatorul fanilor sai

Razvan Fodor, gazda emisiunii "MasterChef" care se difuzeaza la ProTV, a anuntat la Alarma ProFM ca se pregateste de revenire pe scena muzicala si desi nu a vrut sa dezvaluie prea multe, a marturisit ca e vorba de un proiect solo care-i va purta numele. 

Prin urmare, fanii nostalgici care si-au pus sperantele in relansarea trupei Krypton, vor fi nevoiti sa-si puna amintirile in vitrina. 


"MasterChef - Proba celebritatii" - in fiecare marti, de la 20:30 la ProTV!


Razvan Fodor
nu a scapat nici de intrebarile la foc automat ale DJ-ilor ProFM, la care a raspuns sincer si spumos. Ascultatorii au putut afla ca artistul este pasionat de gatit si este chiar foarte priceput in bucatarie, mai ales atunci cand vine vorba de ciorbe si ca cel mai ciudat dish gustat la "MasterChef" a fost “Ciulini de Dunare”.  

In ceea ce priveste topul sau personal cu cele mai frumoase femei din Romania, sotia sa ocupa locul intai, urmata fiind de Antonia si Mihaela Radulescu. Pe finalul emisiunii Gicu si Nicolai i-au dat lui Razvan Fodor pe mana Masina ProFM, nu inainte de a-l supune unui test de legislatie pe care l-a trecut cu brio.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni