• Emisiuni
  • MasterChef
  • Chef Florin Dumitrescu se pregateste intens pentru nunta. Cum arata dupa ce a slabit antrenandu-se din greu la sala

Chef Florin Dumitrescu se pregateste intens pentru nunta. Cum arata dupa ce a slabit antrenandu-se din greu la sala

Chef Florin Dumitrescu se pregateste intens pentru nunta. Cum arata dupa ce a slabit antrenandu-se din greu la sala

Mai sunt cateva saptamani pana cand chef Florin Dumitrescu si iubita lui, Cristina, isi vor uni destinele, iar juratul de la "MasterChef" este hotarat sa arate cat se poate de bine la nunta sa.

Un cunoscut impatimit al deserturilor, pe care nu le refuza niciodata cand sunt preparate ca la carte, Florin Dumitrescu a apelat la ajutorul unui instructor de fitness care l-a pus sa traga din greu la sala de forta.

 

Juratul a publicat pe pagina sa de Facebook cateva imagini de la antrenamente si a marturisit ca a slabit 8 centimetri pana acum, ajutat si de o dieta bazata pe multe salate si carnuri slabe.

 

Motivul pentru care chef Florin este atat de determinat sa slabeasca este unul cat se poate de amuzant: juratul si-a facut costumul de mire cu trei numere mai mici. Florin si iubita lui, Cristina urmeaza sa isi uneasca destinele anul acesta, pe 7 iunie. Cei doi sunt in febra pregatirilor, insa pana acum se pare ca totul se incadreaza in grafic, mai ales ca dieta si antrenamentele juratului dau rezultate.

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni