55 de fani s-au intalnit cu vedetele preferate pe platourile de filmare din Buftea

55 de fani s-au intalnit cu vedetele preferate pe platourile de filmare din Buftea

„Va urmaresc, va iubesc si sunt alaturi de voi in fiecare seara de luni”, „Am venit de la Bacau special pentru intalnirea cu voi”, „ Sunt tot timpul atenta la ce se intampla pe Facebook”.

Sunt doar cateva dintre declaratiile fanilor veniti din toata tara sa sa intalneasca, la studiourile MediaPro din Buftea, cu vedetele favorite din serialul „Pariu cu viata”.

Trupa „LaLa Band” a spus „prezent” la intalnirea cu admiratorii care au castigat, pe Facebook, concursul care i-a adus in Buftea. In ultimele doua luni, pe pagina de Facebook a serialului „Pariu cu viata”,  toti cei care au postat comentarii au avut sansa sa ajunga sa sa intalneasca, in Buftea, cu vedetele favorite. Regula a fost una simpla, cei care au primit cele mai multe like-uri la comentariile lor postate pe Facebook au fost si castigatorii.



Pentru vedetele serialului ce va avea un episod special care va fi difuzat in seara de Ajun, de la 20.30, la Pro Tv intalnirea cu fanii este, oricand, un mare prilej de bucurie. „Ii iubim, le multumim ca sunt alaturi de noi si vrem sa le spunem ca, datorita lor, suntem aici”, spune Bubu.

Cand i-am vazut pe toti aici, alaturi de noi in Buftea am fost foarte fericita. Simt ca ne admira din tot sufletul si vrem sa stie ca sunt foarte importanti pentru noi”, marturiseste Alina Eremia.

Pana acum, 55 de fani s-au bucurat de intalnirea cu vedetele favorite. Multi dintre cei veniti in Buftea au plecat dis-de-dimineata din Bacau, Cluj sau Iasi pentru a-si vedea favoritii, a face o poza si a lua un autograf.

Concursul continua pe pagina de Facebook a serialului „Pariu cu viata”, in acest fel fanii vor avea prilejul sa-si intalneasca vedetele favorite, la lucru, pe platourile de filmare.

http://www.facebook.com/Pariucuviata

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni