• PRO TV
  • IMAGINILE UIMITOARE ale planetei si controversa din spatele lor. Cum au fost filmate? VIDEO

IMAGINILE UIMITOARE ale planetei si controversa din spatele lor. Cum au fost filmate? VIDEO

<span style="color:#f00;">IMAGINILE UIMITOARE</span> ale planetei si controversa din spatele lor. <span style="color:#f00;">Cum au fost filmate? VIDEO</span>

Un documentar realizat de BBC arata imagini uimitoare ale planetei, cu plantele, animalele si fenomenele surprinzatoare care ne inconjoara, insa au stârnit controverse.

Documentarul "Frozen Planet" al BBC are sapte episoade care prezinta imagini unice si impresionante ale planetei, narate de Sir David Attenborough.

Intr-un videoclip de prezentare a documentarului, David Attenborough recita versurile piesei "What a Wonderful World" a lui Louis Armstrong.

Documentarul a stârnit insa controverse, deoarece se pare ca secventele cu nasterea unui urs polar, despre care David Attenborough spune ca au fost filmate in salbaticie, ar fi fost de fapt filmate in captivitate, intr-o gradina zoologica din Germania.

Secventa controversata este intercalata cu imagini ale ursilor polari in salbaticie, iar naratorul spune ca puii se nasc "sub zapada".

Adevarul despre imagini nu a fost dezvaluit in cadrul programului, scrie telegraph.co.uk. Doar vizitatorii site-ului oficial al "Frozen Planet" care au vizionat un videoclip al producatorului, Kathryn Jeffs, au aflat ca era vorba despre ursi polari in captivitate.

Mediafax

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni