• Emisiuni
  • Pariu cu viata
  • Sezonul 2 din "Pariu cu viata" s-a incheiat cu focuri de artificii! Lala Band, filmare la o piscina de lux: VIDEO

Sezonul 2 din "Pariu cu viata" s-a incheiat cu focuri de artificii! Lala Band, filmare la o piscina de lux: VIDEO

Sezonul 2 din "Pariu cu viata" s-a incheiat cu focuri de artificii! <span style="color: rgb(255, 0, 0);">Lala Band, filmare la o piscina de lux:</span> VIDEO

Ultimele imagini din serialul “Pariu cu viata” de la Pro TV au fost realizate la rasaritul soarelui la una din piscinele de lux din apropierea Capitalei - AMbasad’Or Events.

In ultimul episod din sezonul 2, fanii serialului au putut vedea imagini de la concertul “LaLa Love” unde trupa LaLa Band a ridicat in picioare cei peste 5.000 de fani prezenti la Sala Palatului din Bucuresti, un show exploziv, un adevarat spectacol de muzica si dans.

Dupa 4 ani de liceu frumosi si plini de experiente de neuitat, suna ultimul clopotel pentru elevii clasei a 12-a din Colegiul National de Arte!



Festivitatea de absolvire la care iau parte elevii, profesorii si parintii, si unde se tin discursuri induiosatoare si motivante, este urmata de un bal de poveste, incununat cu un foc de artificii impresionant intr-o locatie deosebita, la Ambasad’Or Events in Otopeni.





Asculta acum cel mai recent single LaLa Band - "Hey You":


www.protv.roLaLa Band - Hey You
ProTV.ro

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni