• Emisiuni
  • Pariu cu viata
  • SUPER GALERIE FOTO! Diana Dumitrescu si-a petrecut vacanta la New York! Afla ce planuri are ea pentru viitor

SUPER GALERIE FOTO! Diana Dumitrescu si-a petrecut vacanta la New York! Afla ce planuri are ea pentru viitor

SUPER GALERIE FOTO! Diana Dumitrescu <span style="color:#f00;">si-a petrecut vacanta la New York</span>! Afla ce planuri are ea pentru viitor

Proaspat intoarsa din vacanta pe care si-a petrecut-o la New York, Diana Dumitrescu dezvaluie in ce proiecte s-a implicat si care sunt planurile sale pentru viitor.

- Diana, joci intr-o comedie, "In film la Nasu'". Cum ai primit aceasta provocare si de unde a venit propunerea?
Am fost chemata la casting si, spre bucuria mea, am primit rolul. A fost o adevarata provocare sa ma intorc in timp si sa interpretez un personaj in vârsta de 17 ani, dar cred ca mi-a iesit.

-E primul tau scurt-metraj…
Da, si sper sincer sa nu fie ultimul. Imi place sa lucrez la un film, fie el de lung sau scurt metraj.

- Mai spune-ne ceva despre rolul tau.
Am interpretat rolul unei pustoaice de 17 ani, care isi doreste sa fie actrita si se foloseste de toate tertipurile pentru a intra in distributia unui film. Simpatica, jucausa si plina de viata, dar mai ales determinata sa obtina ceea ce vrea. Ea este Iulia!

- Joci alaturi de Florin Calinescu si Cristi Iacob. Cine ti-a dat cele mai multe sfaturi?
Cristi. Dar cu el am petrecut si foarte mult timp pe platouri, fiind partenerul meu din scurt-metrajul "In film la Nasu'". In plus, ne stiam pentru ca am lucrat si la alte proiecte impreuna!

- Filmul se lanseaza in cinematografe pe 17 august! Ce mesaj le transmiti fanilor tai? De ce ar trebui sa vina sa vada acest film?
Este o comedie care expune cât se poate de bine realitatea româno-moldoveneasca. "In film la Nasu'" este un scurt-metraj interesant si extrem de amuzant, care din 17 august va putea fi vazut pe marile ecrane, odata cu lansarea proiectului "Hot Shorts". Din câte stiu eu, filmul a fost prezentat pâna acum la Festivalul de la Cannes, in cadrul sectiunii "Short Corner" si la Transilvania Film Festival (TIFF), participând la Zilele Filmului Românesc.

Citeste interviul integral pe protvmagazin.ro.
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni