• Emisiuni
  • Pariu cu viata
  • "Pariu cu viata": Toata lumea se aduna pentru a sarbatori ziua de nastere a Ioanei, dar un eveniment neasteptat intrerupe petrecerea

"Pariu cu viata": Toata lumea se aduna pentru a sarbatori ziua de nastere a Ioanei, dar un eveniment neasteptat intrerupe petrecerea

"Pariu cu viata": Toata lumea se aduna pentru a sarbatori ziua de nastere a Ioanei, dar un eveniment neasteptat intrerupe petrecerea

In episodul de luni, 10 decembrie, din “Pariu cu viata”, difuzat de la 20.30 la ProTV, Anca (Cristina Ciobanasu) lesina la petrecerea de ziua Ioanei (Alina Eremia) si este dusa de urgenta la spital.

 * Liviu a aflat, întâmplător dar din timp, că este infectat cu HIV. De aceea testul HIV este important: ceea ce nu se ştie poate răni, pe persoana infectată şi pe partenerii săi.



Ioana isi sarbatoreste ziua de nastere, in stilul tineresc si original LaLa, printr-o petrecere tematica organizata la resedinta familiei Anghel. Ioana este inconjurata de toti prietenii ei dragi din LaLa Band, de familie, de Gica si Tantica. Invitati care se distreaza, canta si danseaza, un tort surpriza, flori si multe cadouri creeaza o atmosfera de exceptie la aniversarea celor 19 ani ai Ioanei.

Daca anul trecut Ioana a avut parte de o aniversare dubla, anul acesta primeste toata atentia, dar asta nu inseamna ca se bucura din plin pentru ca aceasta zi ii trezeste multe amintiri dureroase. Sunt prezenti toti membrii LaLa, familia, are parte de o surpriza placuta, George il aduce pe Mihaita la petrecere, are aproape toti oamenii dragi. Ea isi doreste sa reinvie spiritul LaLa, ca trupa sa fie ca inainte, unita”, spune Alina Eremia.

Totul decurge normal la petrecere, pana la un anumit moment, cand Anca lesina si este dusa de urgenta la spital, unde este supusa unei operatii riscante.

Din a doua parte a acestui episod incep drame reale care au fost extrem de greu de jucat si de dus, disperare, durere, lacrimi, ce sa va mai spun..greu”, spune Vlad.

Cea mai complicata intrepretare a unui cantec a fost la Goodbye, nu doresc nimanui sa fie pus in situatia sa isi ia la revedere de la toti cei pe care ii iubeste, a fost foarte greu”, adauga Cristina.

Cristi (Raphael Tudor) “sta ca pe ace” pentu ca dintr-o neglijenta risca se se fi infectat cu virusul HIV. Rafael (Levent Sali) le marturiseste parintilor ca este indragostit de Sofia (Gloria Melu), ceea ce va starni gelozia Danei (Ana Baniciu) si amuzamentul telespectatorilor, luni, 10 decembrie, de la 20.30, in “Pariu cu viata”, serial difuzat la ProTV. Tot in episodul de luni apar probleme in casatoria Monicai cu Dima si Sara e pusa intre cei doi barbati din viata ei, Cristi si George.

Momentele muzicale din episodul de luni sunt emotionante si surprind starile de neliniste si tristete prin care trec personajele din “Pariu cu viata” : Vlad  interpreteaza  piesa “Fragile”, Criss  piesa “Goodbye”, Cristina si Vlad piesa “Fall”, Liviu interpreteaza “Breakeven”, Sore interpreteaza “Broken Arrows”.


 

TESTUL HIV:  O SINTEZA

Testul HIV... de ce?

Boala SIDA se declanşează cel mai frecent la câţiva ani după infecţie. Faptul de a fi sănătos nu înseamnă că eşti HIV-negativ. O depistare precoce a infecţiei este importantă pentru:

- A trăi cât mai mult şi cu o calitate de viaţă cât mai bună.

- A beneficia de informare cât mai devreme, prin consiliere.

- A beneficia de un tratament cât mai devreme posibil.

Testul... când?

- După o situaţie la risc; este important să ştii pentru tine, dar şi pentru partenerul / partenera ta. 

- Dacă doreşti să ai relaţii sexuale cu partenerul/partenera ta fără prezervativ. 

- Dacă ai (avut) o boală cu transmitere sexuală (ex.: sifilis, gonoree) sau tuberculoză. 

- Este recomandat să faci un test HIV chiar de la începutul sarcinii.

Testul... cum?

- Testul HIV se poate face gratuit şi confidenţial în cadrul sistemului de sănătate asigurat de Stat, respectiv în toate centrele de testare ale Direcţiilor de Sănătate Publică Judeţene şi din Bucureşti, cât şi în toate spitalele de Boli Infecţioase.

- Testul HIV utilizează cel mai adesea o probă de sânge, recoltată din venă.               

- În cazul unei expuneri cu risc, este recomandat consultul imediat cu un medic infecţionist. Acesta vă va recomanda repetarea testului la 3 şi 6 luni.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni